Yaz spor okulu başlıyor

Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde 7-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenleyeceği yaz spor okulları 1 Temmuz’da başlıyor.

Haberler 12.06.2019 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl, yaz tatilinde çocuklara yönelik düzenleyecei yaz spor okullarnn kaytlar balad. Yaz spor okullaryla hafza ve sevdann kentinde yeniden güçleniyoruz sloganyla açlacak olan okulun kaytlar 24 Hazirana kadar devam edecek. Kayt için bavurular Sümerpark yerlekesinde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlna yaplabilecek.

YAZ SPOR OKULU

Yaz spor okullar ile ilgili bilgi veren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Bakan Mahmut Evinç, Yaz tatilinde çocuklarn spora tevik edilmesi ve bo vakitlerini verimli deerlendirmeleri amacyla düzenleyeceimiz yaz spor okullarnn kaytlar balad. Yaz spor okullaryla hafza ve sevdann kentinde yeniden güçleniyoruz sloganyla düzenlenecek kurslarda çocuklara yüzme, masa tenisi, futbol, masa tenisi, satranç, karate, bilim ve teknoloji, akl ve zeka oyunlar, yazarlk, elenceli matematik, hzl okuma, gezi faaliyetleri ve müzik olmak üzere toplam 16 branta eitim verilecek. 7-14 ya aras erkek ve kz çocuklarnn spor okullarndan faydalanacak. Eitimler Sümerpark Ortak Yaam Alan, Talaytepe Spor Tesisleri, Seyrantepe TOKdeki havuz ve Bilgi Evinde verilecek. Eitimler, branlardaki younlua göre gruplar halinde hafta içi farkl saatlerde yaplacak dedi.

Yaz spor okullarna kayt yaptran tüm örencilere, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tarafndan ücretsiz spor malzemelerin datlacan ve ücretsiz servis hizmeti sunulacan aktaran Evinç, çocuklara kayt yapmalar için çarda bulundu.

Ana Sayfaya Git