Yazıcı'dan örnek davranış

Hani Kaymakamı Yazıcı, esnaf ziyaretinde fark ettiği 89 yaşındaki Zarife ninenin elini öperek sorunlarını dinledi

Haberler 05.11.2017 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani ilçesine bal Dereli Mahallesinde kocasndan kalma toprak bir evde 39 yandaki hasta ve yatalak oluyla tek bana yaayan 89 yandaki Zarife Topkayay esnaf ziyareti srasnda fark ederek yanna giden ve elini öpen Hani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Ada Yazc, Zarife ninenin sorunlarn dinledi. Zarife nine kaymakamn örnek davran karsnda sevincini gizleyemedi. Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc, ilçede hazrlanan projeler kapsamnda yaplan çalmalar yerinde incelerken bir yandan da esnaf gezerek sorunlarn dinleyip yaplan çalmalar hakknda bilgi verdi. Yazc, sürdürdüü esnaf ziyaretleriyle birlikte yaplan çalmalardan vatandalarn ne derece memnun olduunu, gözden kaçan imalat eksikliklerin olup olmadn ve daha neler yaplmas hususunda vatandalarla karlkl bilgi alveriinde bulundu. Yazc, ayrca ilçe merkezi ve krsal mahalleleri de her hafta düzenli olarak ziyaret ederek sorunlar yerinde tespit ediyor. Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Yazc, sürdürdüü esnaf gezisinde gördüü 89 yandaki Zarife ninenin yanna giderek önce elini öptü, sonrada onunla uzun uzun sohbet etti. Kendisine Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan olduunu, Hani ilçesine hizmet temek için burada olduunu söyleyen Yazc, Zarife ninenin sorunlarn ve skntlarn dinleyerek not ald.

Zarife ninenin toprak evi onarlacak

Dereli Mahallesinde einden kalma toprakl bir evde hasta ve yatalak olan 39 yandaki oluyla tek bana yaayan, geçimini ise devletin oluna yapt yardmlarla sürdüren Zarife nine Kaymakam Yazcdan oturduu evin bakm ve onarmnn yaplmasn istedi. Kaymakam Yazc, 89 Yandaki Zarife Topkayann içinde yaad evin Hani Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfnca gereken tüm onarmlarnn yaplacan söyleyerek gönlünü ald.

Allah devletimize zeval vermesin

lk kez karsnda bir kaymakam görmenin mutluluunu yaayan Zarife Nine Yavrum 89 yandaym, Allah senden raz olsun. yi ki varsn. imdiye kadar böyle bir çalma Hanide olmad. Sen Haniye hizmet için gelmi bir evladmzsn. Allah devletimize zeval vermesin dedi.

Kaymakam Yazc ve Zarife nine arasnda uzun süren sohbette, Zarife nine kendisine uzatlan devletin efkatli eli ve yardm destei ile yaad sevinci ifade ederken esprileri ile de herkesi güldürdü.

Ana Sayfaya Git