Yeşil Bağlar'a fidanlar dikildi

Merkez Bağlar İlçe Belediyesi tarafından ‘yeşil Bağlar için herkes bir fidan diksin’ sloganı ile başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Yenihal bölgesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Haberler 01.11.2019 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçe genelindeki yeillendirme ve aaçlandrma çalmalarn sürdürüyor. u ana kadar bir çok bölgede refüj düzenleme, aaçlandrma ve yeil alan oluturma çalmalar yaplrken, yaplan çalmalarla ilçenin görüntüsü deitiriliyor. Yenihal bölgesinde bulunan belediyeye ait Göletli Parkn arkasndaki alanda aaçlandrma çalmalar gerçekletirildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, beraberindekiler ile birlikte aaç sulama çalmalarna katld. lçede bulunan Yahya Kemal Bayatl ve Beyaz Tebeir ilkokullarnn örencileri de fidan dikme çalmalarna katlarak renkli görüntüler oluturdu. Örencilerin sevgi gösterisi ile alanda karlanan Bakan Beyolu, örencilerle yakndan ilgilenerek resim çektirdi.

Balar güzel olursa Diyarbakr güzel olur

Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakrn merkezi olan ve ayn zamanda en büyük ilçesi pozisyonunda bulunan Balar tarihteki misyonu olan yeil ve bol aaçl bir alana çevirmek için büyük gayret gösterdiklerini söyledi. Beyolu, Diyarbakr nüfusunun yüzde 25i Balarda yayor. Buras kentin en eski yerleim yerlerinden biri olup ayn zamanda Diyarbakrn ana merkezi konumunda. Balar güzel olursa Diyarbakr da güzel olur. Göreve geldiimizden beri bunun için çalyoruz, fikir ve proje üretip hayata geçirmeye çalyoruz. Topraa vereceimiz bir fidan ya da koruyacamz bir aaç bizden sonraki nesillerin hayatn kurtaracaktr. Yeile, doaya, çevreye bu derece önem veren bir anlaya sahibiz. Yüce dinimiz, tarihimiz ve kültürümüz bize bunu en güzel ekilde gösteriyor. Bugün de yarnlarmzn teminat olan çocuklarmzla birlikte bu güzel çalmay gerçekletirdik. Katklarndan dolay okullarmza ve Ak Parti Balar Gençlik Kollarna teekkür ediyoruz dedi.

Bizim iimiz sadece hizmet yapmaktr

lerinin gönülleri kazanarak ehri mamur etmek olduunu kaydeden Bakan Beyolu, Ayrm yapmadan tüm vatandalarmzla ve kurumlarmzla el ele vererek Balarmz tarihteki misyonuna yakr ekilde güzelletireceiz. Herkesi bu hususta duyarl olmaya davet ediyoruz. Yeil alanlarmz koruyalm, Diyarbakr tabiriyle gözümüz gibi bakalm. Belediyeler siyaset yeri deildir, bizim görevimiz ayrm yapmadan tüm vatandalarmza eit ve adil ölçülerde hak ettikleri hizmetleri kazandrmaktr. Siyaset bizim içimiz deil, belediyecilikte en büyük referans kaynamz olan Cumhurbakanmzn her frsatta ifade ettii üzere sadece hizmet yapacaz. ehirlerimize hizmet edersek ve halkmz mutlu edersek ite o zaman en büyük vatanseverlii yapm olacaz. Türkiyemizin huzurlu, mutlu ve kalknm bir Balara, Diyarbakra ihtiyac var diye konutu.

Ana Sayfaya Git