Yeşil; projelerle sorun çözdük!

Yeşil, 1 Nisan’da yapılacak seçimlerde “Mavi Liste” de bir daha aday olduğunu açıkladı.

Haberler 06.03.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) Bakan Engin Yeil, 1 Nisanda yaplacak seçimlerde Mavi Liste de bir daha aday olduunu açklad.

DTBnin 1 Nisanda yaplacak olan seçim çalmalar devam ediyor. DTB Bakan Engin Yeil, borsa üyeleri ile birlikte bir basn açklamas düzenleyerek Mavi Liste ile seçimlere yeninden aday olduklarn belirtti. Bir otelde düzenlenen basn açklamasnda konuan Yeil, bölgenin güçlü ve dinamik sivil toplum kurulularndan bir olan DTBde göreve geldikleri 2 yllk süre içerisinde balattklar projeleri tamamlamak amacyla yola devam karar aldklarn belirtti.

Sorunlarn çözümü için projeler ürettik

Kentte hizmet zaman ve çada borsaclk anlay ile devam edeceklerini vurgulayan Yeil, Diyarbakr Ticaret Borsasnda iki yllk süreç içerisinde kentimizin ve üyelerimizin sosyal ve ekonomik alanlarndaki sorunlarna ilikin çözüm araylar içerisinde olduk ve projeler ürettik. Öncelikle iki yllk süreç içerisinde bölge üreticisinin, ürettii ürünlerin piyasada hak ettii deeri bulabilmesi için tam donanml Hububat ve Pamuk Analiz Laboratuvarn kurduk ve bu laboratuvarmzda yaplan analizler uluslararas standartlara uygun yaplmaktadr. Üyelerimize hizmeti en kaliteli ve ulalabilir bir noktada vermek için Bismil ilçemizden balayarak i younluunun yüksek olduu ilçelerimizde tescil bürolar açmaya baladk ve Bismil ilçemizin ardndan Ergani ilçemizde de tescil büromuzu tamamlayarak üyelerimizin hizmetine sunmu bulunmaktayz. Bölgemizin En önemli gelir kayna olan tarmsal üretim konusunda aratrmalarn yaplaca, yeni deneme çalmalarnn organize edilecei ve uzaktan ürün alglama sisteminin kurulaca borsa tarm kompleksinin fizibilite çalmalar yaplm ve proje aamasna gelmitir dedi.

Borsamz 5 yldzl borsa konumuna getirdik

ki yllk süreçte yaplan çalmalar anlatan Yeil, Borsamzda verilen hizmetin kalitesini artrmak, üye memnuniyetini salamak için Kalite Yönetim Sistemi SO 9001 belgesini aldk ve daha sonra Diyarbakr Ticaret Borsamzn 5 yldzl borsalar arasna girmesini salayan TOBB Akreditasyon sistemini gerçekletirerek, Diyarbakr Ticaret Borsamz 5 yldzl borsa konumuna getirdik. Üreticilerimizin ürün kalitesine ve verimini artrmalarna yönelik sahada bilgilendirme eitimleri projemizi de hayata geçirmi bulunmaktayz. Bu kapsamda uzman ekiplerimiz tarafndan üreticilerimiz bilgilendirilmektedirler. Kentimiz ve üyelerimiz için önemli olan bu projelerimizi tamamlamak, yeni projelerimizi hayata geçirmek, ilimize ve bölgemize yönelik hizmetlerimizi sürdürmek amacyla kentte hizmet zaman ve çada borsaclk anlay ile Diyarbakr Ticaret Borsas yönetimine Mavi Liste ile yeniden aday olduumuzu belirterek, ilimizde yaplacak olan Oda ve Borsa Seçimlerinde aday olan tüm gruplara baarlar diliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git