Yeni evli çiftin evi yandı

Eşyaları kullanılamaz hale gelen yeni evli çift yetkililerden yardım istedi.

Haberler 19.01.2018 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesindeki bir binann zemin katnda bulunan dairede çkan yangnda 20 gün önce evlenen çiftin eyalar kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, eyh amil Mahallesi 514. Sokak Almas Apartmannn zemin katndaki Berivan ve Ercan Güner çiftinin evde olmad saatte iddiaya göre bacadan kvlcm dümesi sonucu yangn çkt. Ksa sürede evi saran alevleri gören genç çiftin komular durumu itfaiyeye haber verdi. tfaiye ekipleri yangn uzun uralar sonucu yangn söndürürken, genç çiftin yeni aldklar eyalar küle döndü.

Damadn annesi Hamide Güner, yangnn akam saat 18 sralarnda çktn komularn haber vermesi ile örendiini söyledi.

çOK PERANIZ, YETKLLERDEN YADIM BEKLYORUZ

Yangn haberini alr almaz olunun evine koa koa geldiini ifade eden anne Güner, Geldiimde evden alevler yükseliyordu. Aklm bamdan gitti. Olumu 20 gün önce evlendirdim. Bütün eyalar borçla aldm onlara. Benim kendi evimde 2 odal. Zor artlar altnda yayoruz. imdi bu çocuklarm nerede kalacak? Yetkililerden yardm bekliyoruz. çok perianz. Olum kirada oturuyor dedi.

Yangn srasnda kendisinin ite einin ise hasta olan annesini ziyarete gittiini belirten damat Ercan Güner, öyle dedi:

Yangn ben görmedim. Ben o saate iteydim. Eimde annesi rahatsz olduu için ziyaret gitmiti. Komularn haber vermesi üzerine geldim. Geldiimde ev bu hale gelmiti. Yangn bacadan çkm. tfaiye ekipleri bize öyle dedi. Yllk baca temizlii yaplmad için yangn çkm olabilir. Binada bir yldr doalgaz çekilmi ama 2 daire dnda kimse kullanmyor. 15-20 bin arasnda evde zarar var. uan çok maduruz. Kalacak yerimiz de yok. annemlerin evi de 2 oda tektir. Nasl yapacaz bilmiyorum.

Ana Sayfaya Git