Yenişehir Belediyesi atık malzemelerden sokak hayvanların için yuva yaptı

Sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak, kedi ve köpekleri korumak adına sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte atıl malzemelerle üretilen kedi evlerinin üretimini artırdı.

Haberler 27.12.2021 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokak hayvanlar için farkndalk oluturmak, kedi ve köpekleri korumak adna sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Diyarbakr Yeniehir Belediyesi, havalarn soumasyla birlikte atl malzemelerle üretilen kedi evlerinin üretimini artrd.

Havalarn soumasyla birlikte Yeniehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarnn daha iyi koullarda barnabilecekleri alanlar oluturmaya devam ettiklerini belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, sokak hayvanlarnn daha salkl bir ekilde yaamlarn sürdürmeleri için çalmalarn özveriyle sürdürüldüünü söyledi. Atl durumda olan araç lastikleri ile park ve bahçelerde kullanlan atk zemin kaplamalarndan kedi evlerinin üretildiini belirten Beikci,havalarn soumasyla birlikte sokak kedilerinin yaamlarna destek olmak amacyla kedi mamas datm ile kedi evi üretiminin devam ettiini ifade etti. Bakan Beikci, Makine kmal Müdürlüümüzde kullanm süresi dolmu ve atl durumda olan araç lastikleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüümüzün kulland atl alt ve üst zemin malzemelerinden kedi evlerimizi hazrlyoruz. Estetik görünümüyle dikkat çeken bu evlerimiz, kn yal ve souk havadan yazn da ar scaktan sokak kedilerini koruyor. Böylece sokakta yaayan minik dostlar, souk ve yal havalarda korunmu oluyor. Sokakta yaayan hayvanlarn rahat ve scak bir ortamda yaamlarnn devam ettirebilmesi amacyla çalmalarmz yürütmekteyiz dedi.

Ana Sayfaya Git