Yeniyıl Mesajları 2018 whatsapp için kısa uzun yılbaşı sözleri - Kişiye özel hediyelikler

En güzel yeni yıl mesajları whatsapp uygulaması aracılığı ile göndermek isteyen milyonlarca kişi, internet ortamında arayışlarına başladı bile. Yaptığımız kısa bir araştırma sonucnda En Güzel Yılbaşı Mesajlarını, En Güzel Yeni Yıl Mesajlarını, En Komik Yılbaşı mesajlarını sizler için hazırladık.

Haberler 30.12.2017 - 23:49 Son Güncelleme : 30.12.2017 - 23:52

En güzel yeni yl mesajlar whatsapp uygulamas aracl ile göndermek isteyen milyonlarca kii, internet ortamnda araylarna balad bile. Öte yandan 2018 senesine sadece 1 gün kald. En güzel yeni yl hediyeleri almak için de yarn son gün. En güzel yeni yl mesajlarn ve ylbanda sevdiklerinize alacanz hediyelerle ilgili fikirleri burada bulabilirsiniz. 2018 yeni ylz kutlu olsun.

Ylbanda sevdiklerimize En Güzel Ylba Mesajlarn nasl atarz diye endie etmeyin. En Güzel Ylba Mesajlarn, En Güzel Yeni Yl Mesajlarn, Ylba Tebrik ve Kutlama Mesajlar ve En Komik Ylba mesajlarn bulabilirsiniz. te 2018 Ylnn En Güzel Ylba Mesajlar. . Yaptmz ksa bir aratrma sonucnda En Güzel Ylba Mesajlarn, En Güzel Yeni Yl Mesajlarn, Ylba Tebrik ve Kutlama Mesajlar ve En Komik Ylba mesajlarn sizler için hazrladk. En Güzel Ylba Mesajlarn, En Güzel Yeni Yl Mesajlarn, Ylba Tebrik ve Kutlama Mesajlar ve En Komik Ylba mesajlarn bulabilirsiniz.

EN GÜZEL YILBAI MESAJLARI

Türkiye için umutlu, bereketli, 2017de yaanan tüm olumsuzluklarn tersinin yaanaca bir yl olmasn dileriz Nice Yllara..

Yaamn kayna Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir eyleri birileriyle paylamaksa, paylamak dostluk, dostluk hatrlamaksa eer hep aklmdasnz! Yeni ylda da dostluumuzun daha da pekimesi ve ebedi olmas dileimle daha nice MUTLU YILLAR!

Baharda gelinciklerin en güzel balangçlar müjdelemesi gibi yeni ylda da tüm güzellikler sizinle olsun. Mutlu ve salkl yllar!

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demitim; ümitlerin solmasn, tükenmesin diye. Yeni ylda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuman dileiyle.. yi yllar

te sonunda buldüm! Neyi mi? Sana gönderebileceim dostluumuzun, yeni ylda da devam edeceini anlatabilecek scack bir, yeni yl mesajn Mutlu Yllar! Yeni ylda hayat tutabilmek, sevgiyi kaçrmamak, keke dememek için dülerini ikiyle çarp bu kez ve onlar gerçekletirecek zaman ayr kendine. Mutlu Yllar! Ho ho ho! Mutlu yllar! Yepyeni bir yla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban... Bulutsuz gökyüzü senin olsun demitim; ümitlerin solmasn, tükenmesin diye. Yeni ylda hç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuman dileiyle.. yi yllar! Yeni yln tüm yüreimle kutlar daha nice yllar salkla baaryla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarn hayaldir... Rüyay mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarnlar sana onu getirsin... Yeni yln kutlu olsun...

Yeni bir ylda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasn mutlu yllar. Bir yl daha geçti. Mutluluunun ömür boyu devam etmesini, yaantnda hç bir eyin seni üzmemesini diler ve yeni yln candan kutlarm. Bir yl daha tüketmenin hüznü yerine, bir yldan daha kurtulmu olmann sevincini yaamay tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasn! yi seneler. Yeni yln salk mutluluk ve baar dolu geçmesini dilerim. Her günün bir dierinden daha keyifli geçsin. Yeni yln kutlu olsun. Koskoca bir yl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yl dilerim... Cokun ama yorgun bir yl daha geçiyor yaamdan. Gelecek yln sevgilerin en güzeli, aklarn en yücesini, mutluluklarn en büyüünü getirmesi dileiyle iyi yllar... Yeni yln en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapnz çalmas ve yeni yl tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karlamanz dileiyle...

Kardeliin doduu, sevgilerin birletii, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yllara!

Yeni bir yla girerken sevgi ve bar diliyorum. Savalarn, aclarn ve felaketlerin, geçip giden koca bir yl gibi geride kalmas umuduyla.. Nice Yllara!

eker gibi tatl, masal gibi güzel bir yl diliyorum..

Sevgi bestesinin tnlarn tüm insanlarn yüreinde hissedecei, hüzünlerinizin dostluklarla silinecei, ümitlerinizin hiç bitmeyecei, salk, mutluluk ve baar dolu bir yl sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileiyle. Yeni yl size salk, mutluluk, baar ve bol kazanç getirsin! Nee dolu bir yl geçirin!

Yeni bir yla girerken sevgi ve bar diliyorum. Savalarn, aclarn ve felaketlerin, geçip giden koca bir yl gibi geride kalmas umuduyla Nice Yllara!

Kardeliin doduu, sevgilerin birletii, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yllara!

Yeniylda da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuman dileimle. yi ve salkl seneler!

Yeni yl bizlere kutlu olsun.. Yeni yl sizlere de kutlu olsun. Salk, baar ve mutluluk dolu olsun.

Yeni ylda, her eyin gönlünüzce olmasn diler, tüm beklentilerinizin gerçeklemesini temenni ederim. Mutlu yllar

Yeni ylda melekler sihrini göstersin ve bütün nee ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yllar!

Yeni yln sana nee ve mutluluk getirmesi dileiyle En içten sevgilerimle

Yeni bir yla girerken sevgi ve bar diliyorum. Savalarn, aclarn ve felaketlerin, geçip giden koca bir yl gibi geride kalmas umuduyla Nice Yllara!

Yeni yln tüm insanla ve ülkemize bar, mutluluk getirmesi dileiyle yeni yl kutlu olsun.

Bir yl daha geçti. Mutluluunun ömür boyu devam etmesini, yaantnda hç bir eyin seni üzmemesini diler ve yeni yln candan kutlarm.

Bir yl daha tüketmenin hüznü yerine, bir yldan daha kurtulmu olmann sevincini yaamay tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasn! yi seneler.

Yeni yln salk mutluluk ve baar dolu geçmesini dilerim. Her günün bir dierinden daha keyifli geçsin. Yeni yln kutlu olsun.

Koskoca bir yl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yl dilerim

Cokun ama yorgun bir yl daha geçiyor yaamdan. Gelecek yln sevgilerin en güzeli, aklarn en yücesini, mutluluklarn en büyüünü getirmesi dileiyle iyi yllar

Yeni yln en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapnz çalmas ve yeni yl tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karlamanz dileiyle

Bu yl da bir sevgili bulamazsam eh yani. Kendi turumu kuracam.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demitim; ümitlerin solmasn, tükenmesin diye. Yeni ylda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuman dileiyle.. yi yllar

Baharda gelinciklerin en güzel balangçlar müjdelemesi gibi yeni ylda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve salkl yllar!

EN GÜZEL YILBAI HEDYELER

Yeni yln ilk günü sevdiklerine unutulan hediyeler deil, koca bir yl hiç unutulmayacak, ilk anki kadar heyecanlandracak, mutlu edecek, duygulandracak, kalc, ak dolu hediyeler vermelisiniz.

ERKEE YILBAI HEDYES

Kiiye Özel Mesaj ve Fotoraf Baskl çakmak yeni yln souk günlerinde hem içinizi hem dnz stacak. Üstelik göndereceiniz fotoraf ve mesajlar ile bu çakmak tamamen kiiye özel hale dönüecek. Sevgiliye sürpriz ylba hediyesi düünenlerdenseniz ve sigara içen bir sevgili yada einiz varsa aradnz buldunuz diyebilirim. Üzerinde de hem size ait bir fotoraf basks hemde ylba kutlama mesaj yer alacak. Daha ne olsun...

SÜRPRZ YILBAI HEDYES

Nice güzel senelere yine seninle, Nice mutlu yllara akm, Bugün günlerden Sensin, Her günüm seninle balasn, Kalbim her gün seninle...Bu ak dolu 5 adet mesaj Tatl Yllar ekerlemeleri üzerinde yer alyor. Bonbon eker ve draje seçenekleri bulunan Tatl Yllar ekerlemeleriyle ister yl dönümünüzü ister sevgilinizin doum gününü ister ylban kutlayabilirsiniz. Yeni yl hediyesi çoktan aldnz belkide ama sevdiiniz hediyenin yannda bu tatl sürprizde hak ediyor. KUPA BARDAK, YILBAI HEDYES

Sevdiklerinize özel olarak üretilecek k tasarml 2014 Ylba Hatras Kupa Bardak burada. Üzerine bir adet fotoraf ve isimlerinizi ekleyebileceiniz 2014 Ylba Hatras Kupa Bardak en güzel ylba hediyesi önerilerimizdendir.

YILBAI HEDYES OLARAK AKIM KOLYE

sevgiliye yeni yl hediyesi, AKIM kolye ile bir kez daha o büyük sonsuz aknz ispat edeceksiniz. Üzerinde akm yazs ve sonsuzluk iareti olan bu k kolye kz arkadanzn boynunda çok zarif duracak. O çok sevdiiniz sevgiliye akm derken içinizden bir eyler kopuyor, bir ömür onunla geçsin istiyor iseniz bunu sembolize edecek akm kolye oldukça romantik ve k bir kolye. YILBAI HEDYES OLARAK çECEK APKALARI

Ylba gecesi elenirken, tombala oynarken, tv izlerken bir taraftan da içeceinizi rahat rahat yudumlayabileceiniz bir fikre ne dersiniz? O zaman imdi sk durun çecek apkalar ile artk tüm içeceklerinizi elinizi kullanmadan keyif ile apkanzdan içebileceksiniz. çme hortumunun ucundaki klips ile svnn ayarn istediiniz younlua göre ayarlayabilir veya içmeye ara vermek isterseniz kapatabilirsiniz. Erkek sevgiliye ylba hediyesi ilginç bir eyler aryorum diyorsanz, içecek apkalar tam aradnz hediye. Ylba gecesi bu içecek apkalarna sahip olan kii çok ansl, bütün gözler üzerinde olacak, herkes kskanacak.

FBER OPTK YILBAI AACI

Bu ylba aac baka. Evinizin en güzel yerinde gelen misafirlerinizi büyüleyecek güzellikteki fiber optik çam aaçlar kendiliinden kl ve kablo karmaasna son verecek. Ylba yaklarken arkadalarmza, uzakta olan sevdiklerimize ya da farkl yerlerden bize özel olarak hazrlanm deiik çikolatalar, drajeler hediye gelir. Sizde sevgilinize yeni yl yaklarken romantik bir sürpriz yapn ve Seni Her eyden çok Seviyorum Ak Kulesini adresine gönderin. Krmz kalp kutular, çikolata, drajeler ve her güne bir tane olmak üzere 365 tane güzel sözlerin bir arada olduu bu hediye karsnda mutlu olmayacak bir bayan yoktur sanrm. 4 adet kalp eklinde kutudan oluan Seni Her eyden çok Seviyorum Ak Kulesinin kutularnn üzerinde küçükten büyüe Seni, Her eyden, çok, Seviyorum yazmaktadr.

YILBAI HEDYES OLARAK KYE ÖZEL AJANDA

Yeni ylda arkadalarnza hatta i yeri sahibi iseniz çalanlarnza tüm yl boyunca resmi tatilleri, özel günleri, çalma ve toplant notlarn eksiksiz ve tam tutabilecekleri kiiye özel organizer ajanda hediye edebilirsiniz. Böylece bu kadar çok eyi akllarnda tutmaya çalmak zorunda kalmayacaklar. Düünebileceiniz en iyi ofis hediyesi diyebilirim. çünkü hem ilevsel hem de sadece hediye edeceiniz kiiye özel olarak üretilmi bir hediye.

Yeni yla girerken sevgilinize çok k bir hediye vermeye ne dersiniz? Hediye kutusunu açtnda tek ta yüzük gibi gözükecek 2 carat cup, heyecanla kutudan çkarldnda esprili taraf görünecek. Tek ta kupa bardak bayan sevgiliye ylba hediyesi ile artk sevdiiniz içeceklerini büyük bir zevkle içecek.

YILBAI KUTLAMAK GÜNAH MI?

Dinimizislam sitesinde yaplan açklama da ylba kutlamasnn günah olup olmad konusunda açklama yapld. Sual: Ylba ile Noel hakknda bilgi verir misiniz? Ylba kutlanr m?

CEVAP

Ylba ile Noel birbirinden farkld fakat Noel kutlamalarnn devam saylabileceinden ylba gecesi onlar gibi elenmek, çam kesip evi çamla süslemek caiz olmaz. çünkü bayramlarnda onlar gibi elenmek, onlara benzemek olur.

Din kitaplarnda buyuruluyor ki: Noel günü ve gecesinde, kfirlerin paskalya ve yortularnda, onlar gibi bayram yapan küfre girer.

Ylba münasebetiyle Türkiyenin ve dünyann çeitli yerlerinde milyonlarca çam fidan Noel hurafesi uruna kesilip yok edilmektedir. Hristiyan ülkelerde olduu gibi, Müslüman ülkelerde de bu cinayetler ilenmemeli. Hristiyanlara benzememek için ylba gecesi hindi yememeli! Yenirse mekruh olur. Birkaç gün sonra yenebilir. Kumar oynamak, tombala çekmek gibi oyunlar ise zaten her zaman caiz deildir. Bu gece, gayr müslimlere benzemek gayesiyle çeitli yiyecek, içecek almak da caiz olmaz.

Her zaman ne alnyorsa onlar almakta mahzur yoktur. Bu geceye ayr bir önem vermemelidir.

Yalnz Hristiyanlarn deil, Yahudilerin ve bütün btl dinlerin ibadetlerini yapmak, onlara benzemek olur. Mesela 21 Mart Nevruz Bayram diyerek kutlamak da böyledir. Kfirlerin ibadetleri ve çirkin ileri hariç, mubah olan detlerini yapmakta mahzur yoktur. Yani onlara benzemi olunmaz.

Noeli kutlamak asla caiz deildir. Bir zaruret olursa, caiz olur. Mesela devletleraras protokolde zaruret olduu için kutlamak caiz olur. Fakat, Noel ile ilgisi olmayan ylbanda bir Müslümana tebrik kart yazp, yeni bir yln insanlk için, Müslümanlar için hayrl olmasn dilemek günah deildir. Yahut, (yeni yln kutlu olsun) diyene, (seninki de kutlu olsun) demek günah olmaz. Bu incelii anlamaldr!

Müslüman her gece neleri yapyorsa, bu gece de onlar yapmaldr! Sanki mübarek geceymi gibi mevlid okutmak, sohbetler düzenlemek uygun deildir. Bu gecenin dier gecelerden fark yoktur. Bu geceye deer veriyormu gibi hareket etmek doru deildir. Müslüman her gece neleri yapyorsa, bu gece de onlar yapmaldr!

Ana Sayfaya Git