Yerel zirve!

İl Valisi Aksoy, haftanın ilk gününde "yerel zirve" gerçekleştirdi. Belediye Başkan vekilleri ve kamu kurum müdürleriyle bir araya gelerek, kentin temel sorunlarını konuştu.

Haberler 22.11.2016 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR Valisi Hüseyin Aksoy, kanun hükmündeki kararname ile belediyelere görevlendirilen bakan vekilleri ve çeitli kurumlarn müdürleri ile toplantda bir araya geldi. Vali Aksoy toplantda, hizmetlerin aksamamas talimatn vererek, görü alveriinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoyun bakan vekilleri ve baz kurum müdürleri ile basna kapal yapt toplant ile ilgili valilikten yaplan yazl açklamada, Valimiz sayn Hüseyin Aksoy, Kanun Hükmünde Kararname ile belediyelere görevlendirilen Bakan Vekilleri ve çeitli kurumlarn müdürleri ile yaplan toplantya bakanlk etti.

YEREL ZRVE YAPILDI

Valilik toplant salonunda gerçekletirilen toplantya Vali Aksoyun yan sra, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Sur lçe Belediye Bakan Vekili Bilal Özkan, Silvan lçe Belediye Bakan Vekili Murat Kütük, Hani lçe Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc ve çeitli kurumlarn müdürleri katld.

LDEK SON GELMELER

limizde son dönemde yaanan gelimelerin konuulduu toplantda limizde vatandalarmza yönelik hizmetlerin aksamamas için gerekli çalmalarn yaplmas konusunda görü birliine varld. Toplantda vatandalarn yaadklar skntlarn giderilmesi hususunda herkesin üzerine düen görevi yapmas gerektiinin alt çizildi. limizde hizmetlerin üst seviyelere tanmas için yaplmas gerekenler konusunda karlkl görü al veriinin ardndan toplant sona erdi denildi.

Ana Sayfaya Git