Yerli ve yabancı turistlerin yılbaşı rotası Mardin oldu

Yıl içerisinde birçok ziyaretçi ağırlayan Mardin, yerli ve yabancı turistler tarafından yılbaşı için tercih edilen iller arasında oldu.

Haberler 01.01.2022 - 01:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mezopotamyann altn üçgeni illerinden Mardin, yl içerisinde birçok yerli ve yabanc ziyaretçi arlad. Mardin, yine ylba gecesinde yerli ve yabanc ziyaretçiler tarafndan tercih edilen il oldu. Bu kapsamda otel ve rezervasyonlar da dolulukla sonuçland.

Otel ve rezervasyonlarn ylba için dolu olduunu söyleyen turizm irketi iletmecisi smail Sincar, Mardinin Covid-19un gölgesinde kaldn söyledi. 31 Aralkta ylba kutlamalarnn Mardinin tarihi dokusunda çok daha youn geçtiini, pandemiye ramen yine de beklenen seviyelerde tercih edildiini belirtti. Alarn yapldn ifade eden Sincar, Sosyal mesafe, hijyeni koruyup maskemizi takyoruz. Temizliimize dikkat ediyoruz. Zaten genelde misafirlerimiz de bu konuya dikkat ettii için çok da fazla bir etkisi olacan düünmüyorum. Kesinlikle çok iyi bir ziyaretçi kitlesi vardr. u an bütün oteller, bütün mekanlarmz ful, rezervasyonlarmz bitti. Herkesi Mardine davet ediyoruz. Burada Mardinin hem kültürel yapsyla hem de tarihi dokusuyla mutlaka görülmesi gereken bir yer olduunu söylüyoruz. Ölmeden önce mutlaka Mardini görün dedi.

Ana Sayfaya Git