Yeşil, sarı, kırmızı renkli köprü, kırmızı ve beyaza boyandı

VAN'ın Çatak İlçesi'nden geçen Botan Çayı'nın üzerindeki köprünün korkuluklarının yeşil, sarı ve kırmızı renkleri, belediye başkanlığına vekaleten atanan Kaymakam Hacı Asım Akgül tarafından değiştirildi. Kırmızı ve beyaz renge boyanan köprünün korkuluklarına Türk Bayrağı çizildi.

Haberler 13.01.2017 - 15:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çatakta DBPli belediye tarafndan sar, krmz ve yeil renklerle boyanan ilçe merkezindeki köprünün korkuluklar, daha estetik olmas ve güzel görünmesi için belediye bakanlna vekaleten atanan Kaymakam Hac Asm Akgül tarafndan yeniden boyatld. Krmz ve beyaza boyanan köprünün baz bölümlerine Türk Bayraklar çizildi.

KIRMIZI BEYAZA BOYANDI

Belediye Bakan Yardmcs Murat Okan ile birlikte yaplan çalmalar yerinde inceleyen Akgül, Yaplacak çalmalarla ilgili gerekli görevlendirmeleri yaptk. Belirlenen programlar dahilinde ilçemizin daha estetik bir görünüme sahip olmas için youn bir çalma içersine girdik. lçe merkezindeki köprülerin paslanm ve çirkin görüntüsünü yenileyerek, deitirdik. Yeni haliyle çok daha güzel bir görünüme sahip oldu. Görevde olduum süre zarfnda ilçemiz için gerekli tüm ihtiyaç ve istekleri dikkate alp çalmalara ara vermeden devam edeceim dedi.

Ana Sayfaya Git