Yetimler Vakfı Arakanlı öğrencilere sıcak aş dağıttı

Yetimler Vakfı, Myanmar (Burma) ordusu ve Budist çeteler tarafından soykırıma uğrayan Arakanlı Müslüman öğrencilere sıcak aş dağıttı.

Haberler 30.10.2017 - 08:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetim Öksüz ve Kimsesiz çocuklarla Yardmlama Dayanma ve Eitim Vakf (Yetimler Vakf), Myanmar ordusu ve Budist çeteler tarafndan soykrma urayan Arakanl Müslümanlara yönelik yardmlarna devam ediyor.

Yetimler Vakf, Myanmar snrnda bulunan Cosx Bazar ehrinde, yardm kurulular sayesinde kurmu olduklar medresede okuyan 300 örenciye scak yemek datt.

Ayrca derme çatma çadrlarda kalan Arakanl Müslümanlara vakf tarafndan içerisinde tuz, patates, mercimek, pirinç gibi gda malzemelerinin olduu 500 gda paketini datld.

YEMEK DAITILDI

Yetimler Vakf Genel Bakan Fikri Karavil, sürdürdükleri yardm kampanyas boyunca medrese örencilerine scak yemek datmaya devam edeceklerini söyeldi.

Karavil, Mülteci kamplarnda kalmakta olan Arakanl Müslüman kardelerimize hayrseverlerin yardmlarn ulatrmaya devam ediyoruz. Bugün bu kapsamda yardm kurulularnn destekleri ile kurulmu olan medresede eitim gören 300 örenciye scak a ulatrdk. 100ü yatl olmak üzere 300 örenciye daha önceki günlerde de eitim için gerekli olan araç ve gereç yardmnda bulunduk. Kardelerimize yönelik yardmlarmz devam edecektir. Hayrseverlerden desteklerini sunmalarn bekliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git