Yetimler Vakfından yetimlere et yardımı

Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı) yetimlere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.

Haberler 14.11.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetimler Vakf Balar Komisyon Temcilisi Vedat Bilge, bir ay içersinde toplam 10 hayrseverin verdii yardmlar sayesinde yüzlerce yetim ailenin evine et gireceini söyledi.

Bilge, u an kurban eti yardmnda bulunmak için hazrlklarmz yapyoruz. Bu ay içerisinde toplam 10 hayrsever tarafndan yetimler için bize kestirilmesi için veklet verilen kurbanlar kestik. Onlar Diyarbakr merkezde 175; Bismil, Hani ve Kulp gibi ilçelerde ise 250 yetim aileye bu kurbanlar datacaz.

YETMLERE ET DAITILDI

Biz, düzenli olarak hayrseverlerden alm olduumuz yardmlar, kurbanlar ve kurbanlar dnda gelen dier yardmlar düzenli olarak yetimlere datyoruz. O yetimleri sevindiriyoruz. u anda toplumda yetimi olan birçok aile var. Biliyoruz ki ayda bir veya ylda bir bir evine et girmiyor bu ailelerin. Ama bu hayrsever vatandalarmzn yapm olduu yardmlardan dolay ayda bir sefer de olsa düzenli olarak o yetim ailelere götürüp yetim çocuklarn et yemesi için bir çalma yapyoruz. dedi.

Yardmlarn devam edilebilmesi için hayrseverlerin düzenli olarak katkda bulunmas gerektiini ifade eden Bilge, bu hayrl ilerin ecrinin Allah tarafndan verileceini, dolaysyla herkesin çevresindeki ihtiyaç sahiplerini düünmesi gerektiini söyledi.

Ana Sayfaya Git