Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi diziler konuşuldu?

Televizyon ekranlarında yılın ilk çeyrek raporu belli oldu. 1 Ocak -31 Mart tarihleri arasında yapılan incelemeye göre gazete ve dergilerde en çok haber olan dizi Mucize Doktor oldu.

Haberler 08.05.2020 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs salgn birçok sektörü olduu gibi televizyon ekranlarn da olumsuz etkiledi. Birçok dizi salk tedbirleri kapsamnda çekimleri durdururken artk ekranlarda sinema filmleri, final yapan dizilerin tekrar bölümleri ve mevcut dizilerin özel bölümleri boy göstermeye balad.

EN çOK KONUULAN LK BE DZ

Medya takip kurumu Ajans Press yln ilk çeyreinde medyaya damga vuran dizileri çkard. Ajans Pressin 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasnda gerçekletirdii yazl basn incelemesinde, hakknda en fazla haber yaplan dizinin 396 haberle Mucize Doktor olduu görüldü. En çok konuulan ikinci dizi ise 349 habere konu olan Kurulu Osman olurken, hakknda 299 haber yansmas tespit edilen Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz en çok konuulan üçüncü yapm oldu. Bir Zamanlar çukurova 266 haberle dördüncülük koltuunda yer alrken Arka Sokaklar 254 haberle beinci oldu.

Star TVde yaymlanan Sefirin Kz 224 haberle altnc, Babil dizisi 219 haberle yedinci, Kanal Dden Hekimolu 210 haberle sekizinci, Show TVden çukur 171 haberle dokuzuncu, FOX TVden Yasak Elma ise 166 haberle onuncu srada yer ald. Birçok dizi izleyicisi ise online platformlara yönelirken, dizilerin yeni bölüm startlar televizyon izleyicileri tarafndan sabrszlkla bekleniyor.

Ana Sayfaya Git