Yine arazi katliamı

Arazi tartışmasında ailesini katletti: 5 ölü

Haberler 23.07.2018 - 11:40 Son Güncelleme : 23.07.2018 - 11:55

ADIYAMANn Besni ilçesinde, arazi anlamazl nedeniyle çkan kavgada cinnet getiren Salih A., babas, aabeyi, yengesi ve 2 kardeini tabancayla vurarak öldürdükten sonra, ayn silahla intihara teebbüs etti.

Olay, dün saat 11.00 sralarnda Besniye bal Eerli köyünde meydana geldi. Salih A., iddiaya göre sahip olduklar arazinin paylam konusunda babas ve aabeyi ile tartt. Tartmaya, yeenlerinin de katlmasnn ardndan cinnet getiren Salih A., üzerindeki tabancay çekip, art arda tetie basarak, dehet saçt.

KATLAM YAPTI

Kurunlara hedef olan Salih A.nn babas, aabeyi, yengesi ve 2 yeeni yere yld. Ortalk kan gölüne dönerken, Salih A. daha sonra ayn tabancay bana dayayarak ateledi.

Köy sakinlerinin ihbaryla olay yerine çok sayda jandarma ve salk ekibi sevk edildi. Salk ekibi, Salih A.nn vurduu babas, aabeyi, yengesi ve 2 yeeninin yaamlarn yitirdiini belirledi. 5 kiinin ölümüne yol açtktan sonra intihara teebbüs ederek ar yaralanan Salih A. ise hastaneye kaldrld. Köyde geni güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git