Yine arazi terörü

SAKARYA’nın Arifiye ilçesinde, arazide, husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralıların kaldırıldığı hastane önünde yaşanan kavgada ise ateşlenen tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 1’i polis 2 kişi daha yaralandı.

Haberler 20.05.2019 - 01:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün öle saatlerinde, Arifiye ilçesi Kumba Mahallesi krsalnda meydana geldi. Tarlalarna çalmaya giden husumetli iki aile arasnda çkan tartma, ksa sürede kavgaya dönütü. Tabanca ve tüfeklerin de kullanld kavgada, Bilal Erman (31), Murat Erman (57) ve Fahri Harmanc (43) hayatn kaybetti, Abdullah Erman (62) ve Kamil Harmanc ise yaraland.

Mahalle sakinlerinin ihbar üzerine bölgeye salk ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yarallar, ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Ölen 3 kiinin cesetleri de yaplan incelemenin ardndan morga kondu.

HASTANEDE DE KAVGA çIKTI; 2 YARALI

Güvenlik güçleri, hem mahallede, hem de yarallarn kaldrld hastanede önlem ald. Ancak hastanenin acil servisinin giriinde bir süre sonra taraflar arasnda kavga çkt. Yarallarn yaknlar birbirine girdi. çevik Kuvvet polisleri olaylara müdahale etti.

Hastane bahçesinde taraflardan bir kiinin tüfeini atelemesi sonucu saçmalarn isabet ettii 1i polis 2 kii yaraland. Yarallar tedaviye alnd. Yaanan olaylar üzerine önlemler arttrld. Hastaneye Özel Harekat polisleri sevk edildi.

Ana Sayfaya Git