Yoğun yağış geri dönüyor!

Nisan yağmurunun yok denilecek düzeyde geçmesi nedeniyle çiftçilerde kuraklık kabusu baş gösterirken, Metoroloji uyardı Çarşamba günü itibariyle yağışlar geri dönüyor.

Haberler 25.04.2022 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel Müdürlüü tarafndan yaynlanan 5 günlük tahmine göre yurdumuzda hakim olan güneli hava hafta ortasnda yerini yalara brakyor. Anadoluda birçok ehirde kuvvetli yamur görülecek.

çARAMBA GER DÖNÜYOR

Serin günlerle geçen nisan aynn sonlarna gelirken güneli hava yurdun birçok ehrinde kendini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüünün tahminlerine göre güneli hava hafta ortasna kadar sürecek. çaramba gününden itibaren ç Anadoluda ve Dou Anadoluda saanak yamur bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüü tarafndan yaplan son deerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçal yer yer çok bulutlu, Karadenizin iç kesimleri, Kars, Ardahan, çankr, Sivas, Kayseri, Nevehirin dou, Yozgatn kuzey ve dou kesimlerinin yerel olmak üzere saanak ve yer yer gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmarann güneyi, Bat Karadenizin iç kesimleri ile Orta ve Dou Karadenizde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Güneydou Anadolunun güneyi ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yer yer toz tanm bekleniyor.

HAVA SICAKLII:

ç ve dou kesimlerde 2 ila 4 derece artaca, dier yerlerde önemli bir deiiklik olmayaca ve Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecei tahmin ediliyor.

RÜZGAR:

Genellikle kuzeyli, kuzeybat kesimler ile zamanla ülkemiz genelinde güneyli yönlerden hafif, ara sra orta kuvvette esecei tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçal ve az bulutlu geçecei tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENZ

Az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor. Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yer yer toz tanm bekleniyor.

ç ANADOLU

Az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçal yer yer çok bulutlu, öle saatlerinden sonra Sivas, Kayseri, Yozgatn kuzey ve dousu ile Nevehirin dousunun ksa süreli ve yerel olmak üzere saanak yal geçecei tahmin ediliyor.

BATI KARADENZ

Parçal ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öle saatlerinden sonra, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOU KARADENZ

Parçal ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öle saatlerinden sonra çorum, Amasya, Tokat, Gümühane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin ksa süreli ve yerel olmak üzere saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla kuzey ve dousunun parçal yer yer çok bulutlu, öle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin ksa süreli ve yerel olmak üzere saanak yal geçecei tahmin ediliyor.

GÜNEYDOU ANADOLU

Az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor. güney kesimlerinde yer yer toz tanm bekleniyor.

DENZLERDE HAVA

Hava Durumu: Parçal ve az bulutlu, dousu yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Bat Karadenizde dou ve kuzeydoudan, sabah saatlerinde kuzeybatdan 3 ila 5; Dou Karadenizde bat ve kuzeybatdan 3 ila 5, sabah saatlerinde dousu yer yer 6 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, sabah dousu yer yer 2,5 m; Görü: yi, pus annda orta, sis annda zayf.

Youn ya geri dönüyor çaramba günü balyor, Meteoroloji son dakika duyurdu, iller tek tek açkland

MARMARA

Hava Durumu: Parçal ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoudan, sabah saatlerinde güneybatdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görü: yi.

16Youn ya geri dönüyor çaramba günü balyor, Meteoroloji son dakika duyurdu, iller tek tek açkland

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve aç Rüzgar: Kuzey Egede bat ve kuzeybatdan, sabah saatlerinde kuzeydoudan; Güney Egede bat ve kuzeybatdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görü: yi.

17Youn ya geri dönüyor çaramba günü balyor, Meteoroloji son dakika duyurdu, iller tek tek açkland

AKDENZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve aç Rüzgar: Bat Akdenizde bat ve kuzeybatdan, Antalya Körfezi güneybatdan; Dou Akdenizde bat ve güneybatdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görü: yi.

Ana Sayfaya Git