Yoksul evi onarıldı?

Mardin'in Artuklu İlçe Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'ın talimatlarıyla, maddi durumu düşük ailelerin zarar gören evleri onarıldı.

Haberler 10.01.2020 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Artuklu Kaymakaml tarafndan evleri selden ve yangndan zarar gören ailelerin konutlarnn zarar durumu tespit edildi. Tespit çalmasnn ardndan ailelerin evlerinin mutfak, boya badana ve tadilat ilemleri yapld. Bu kapsamda Yayl Mahallesinde zeddin Eroluna ait evde inaat demiri alnarak 2 oda yeniden ina edildi. Ortaköy Mahallesinde su basknnda zarar gören bir evde d cephe boyas, mutfak duvarlarna da yeniden fayans yapld. Yine kaymakamlk ekipleri tarafndan Aran ve Cevizlik mahallelerinde harabe durumunda olan evlerde çeitli tadilatlar yaplarak sahiplerine teslim edildi.

EVLERN ONARDI

Maddi imkanszlklarla bouan ailelerin yardmna kotuklarn belirten Artuklu Kaymakam Hac Hasan Gökpnar sosyal devlet anlayyla vatandaa hizmet ettiklerini söyledi. Artukluda yaayan ailelerin evini tadilattan geçirdiklerini aktaran Kaymakam Gökpnar, Maddi durumu olmayan ve ailesini geçindiremeyen vatandalara devletimizin kaplar daima açktr. Biz burada devletimizi temsil ediyoruz. Devletin parasn büyük bir titizlikle ihtiyaç sahibi olan vatandalarmza harcyoruz. Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfmzn tespit ettii ailelere ve daha önce çeitli sebeplerle evleri zarar gören vatandamzn evlerini onardk, kendilerine teslim ettik. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. htiyaç sahibi vatandalarmzn yannda olmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git