Yoksula uzanan yardım eli

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Diyarbakır İl Temsilciliği, ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca çeşitli yardımlarla destek sunuyor.

Haberler 30.09.2018 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dernek tespit ettii ailelere en az bir yl boyunca gda, giyim, krtasiye, temizlik ürünü yardmnda bulunuyor.

2018-2019 eitim öretim ylnn balamas dolaysyla dernek tarafndan, yl boyunca yardmda bulunulan 80 aileye 2er kilogram et ile krtasiye seti destei sunuldu.

BER DERNE DESTE

Dernein l Temsilcisi Yusuf Birsin, daha çok yetim, öksüz, yoksul ve muhtaç aileye ulamak için veren el ile alan el arasnda köprü vazifesini yerine getirmeye vesile olduklarn söyledi.

Hayr sahiplerinin yardmlarn arttrmasyla ihtiyaç sahibi daha birçok aileye ulaabileceklerini vurgulayan Birsin, öyle konutu:

Yurdumuzun dört bir yannda ihtiyaçlar olan sobal evler var. Biz snnca cam açp serinlemek isterken, naylon ile kapatlmaya çallm pencereler var. Bir tas çorba da olsa, bir ekmein yars da olsa paylamak güzeldir. Unutmayalm, çaresizlik insana istemedii eyleri yaptrabilir. Aileler ekonomik darlktan dolay dalp, parçalanyorlar ve bunlar çou zaman göremiyoruz. Küçük bir yardmla onlar tüm bu tehlikelerden uzak tutar, hayata tutunmalarn salarz.

Ana Sayfaya Git