Yolcular cayır cayır yandılar!

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. Balıkesir Valiliği yangında 2'si çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Haberler 03.08.2019 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balkesir- Edremit karayolu üzerindeki vrinde ilçesinin krsal Gökçeyaz Mahallesi yaknlarnda bir yolcu otobüsünde saat 14.00 sralarnda yangn çkt. hbar üzerine bölgeye itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi. çinde çok sayda yolcunun bulunduu belirtilen otobüsteki yangna, itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangnda, ölü ve yarallarn olduu belirtildi.

BALIKESR VALL: 2S çOCUK 5 K HAYATINI KAYBETT

Balkesirde seyir halindeki otobüste yangnda 2si çocuk 5 kiinin hayatn kaybettiini açklad. Balkesir Valiliinin internet sitesinden yaplan açklama öyle; Küçükkuyu istikametinden-Ankara istikametine hareket eden Sürücü N. D. idaresindeki 06 . plakal yolcu otobüsüyle Balkesir istikametine seyrederken Balkesir- Edremit yolu Gökçeyaz Jandarma Komutanl önünde araçta bilinmeyen bir sebepten dolay yangn meydana gelmitir. 34 yolcusu ve 3 görevlisi bulunan otobüsteki yolculardan 3ü yetikin 2si çocuk olmak üzere 5 vatandamz hayatn kaybetmitir. 15 vatandamz ise Balkesirdeki çeitli hastanelerde tedavi altna alnmtr.

Ankara yönüne giden Kamil Koç firmasna ait N.D. yönetimindeki 06 LK 794 plakal yolcu otobüsü, saat 14.00 sralarnda Balkesir- Edremit karayolu Gökçeyaz Jandarma Komutanl önüne geldiinde arka ksmndan alev ald. Alevler, ksa sürede, içinde 34 yolcusu ve 3 personeli bulunan yolcu otobüsünü sard. Tam bir can pazar yaanrken, yolcular kendilerini dar att.

hbar üzerine bölgeye çok sayda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. tfaiye ekiplerinin müdahale ettii yangn, ksa sürede kontrol altna alnarak, söndürüldü. Yangnda, 2si çocuk, 5 kii yaamn yitirirken, 15 kii de yaraland. Yarallar, ambulanslarla Balkesir ve çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

vrindi Belediye Bakan AK Partili Yusuf Cengiz, Edremitten yola çkan yolcu otobüsünde üzücü bir olay yaand. Gökçeyaz Mahallemizde otobüs yanmaya balad. 5 kiinin öldüünü üzülerek örenmi bulunmaktaym dedi.

Ölenlerin kimliklerinin belirlemesi ve yangnn çk nedeninin tespiti için çalmalarn sürdüü belirtildi.

YARALILARIN KMLKLER BELL OLDU

Balkesirin vrindi ilçesinde, hareket halindeki yolcu otobüsünde çkan ve 5 kiinin yaamn yitirdii yangnda yaralanan 15 kiinin kimlikleri belirlendi. Yaral yolculardan Saniye Ylmaz, Dursun Ata, Elif Ata, Merve Pehlivanolu ve Semra Baarn Atatürk ehir Hastanesinde; Türkan Tansuolu, hsan Ali Hamsiolu, Elif Kurtar ile Sude Kurtarn Balkesir Devlet Hastanesinde; Güler Tezel, Seher Yonter, Özgün Okur, Övgü Okur, Hüseyin Emre Kahraman ve Berra Kahramann ise vrindi Devlet Hastanesinde tedaviye alnd belirtildi.

Ana Sayfaya Git