Yükümlüler gençlik merkezinin bakım ve onarımını yaptı

Van'ın Erciş ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesindeki yükümlüler, Erciş Gençlik Merkezinin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Haberler 10.01.2020 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denetimli serbestlikten yararlanan yükümlülerden oluan 8 kiilik mobil ekip, merkezin duvarlarn boyad, hasar gören ksmlar onard.

Gençlik merkezinin genel temizliini de yapan ekip, renkli geometrik tasarmlarla kap ve kitaplklar boyayarak, krlan fayanslar deitirdi.

Erci Denetimli Serbestlik Müdürü Ufuk Özouz, yapt açklamada, denetimli serbestlikten yararlanan yükümlülerden temizlik ve boyama ekibi oluturduklarn söyledi.

YÜMÜKLÜLER BAKIMI YAPTI

Merkezde, gençlerin enerjilerini daha iyi yanstacak özel renklendirme ile geometrik tasarml boyama çalmas yaptklarn anlatan Özouz, öyle konutu:

Bu çalmay daha önce okul ve kurumlarda da yaptk. Gençlik ve Spor Bakanl ile Adalet Bakanl arasnda imzalanan protokol sonrasnda i birliimizi daha ileriye tadk. Bu çalmalarla meslek sahibi yükümlülerin mesleki becerilerinden yararlanarak kurumlarn ihtiyaçlarnn giderilmesine destek olmay hedefliyoruz. Adalet Bakanlmzn yürüttüü okul boyama, çevre temizlii ve aaçlandrma projelerini yerelde Erci Kaymakaml ve Cumhuriyet Basavcl koordinasyonunda sürdürmeyi planlyoruz.

Yükümlü Murat Atmaca da denetimli serbestlikte kamu yararna çaltn anlatt.

naat içisi olduunu aktaran Atmaca, Gençlik merkezinin boya ilerini yapyorum. Sevdiim bir meslek. Ekipteki arkadalara da boyama iini öretiyorum. Meslek sahibi olmalar için elimden geleni yapyorum. Merkezde geometrik tasarmlarla boyama yaptm. nsanlara faydam dokunduu için çok mutluyum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git