Yusuf dağa mı kaçırıldı?

Kaybolan Yusuf'un ailesi: Oğlumuz dağa kaçırılmış olabilir

Haberler 12.07.2018 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Silvan ilçesinde 1 Temmuzda hayvanlar otlatmaya götürdükten sonra bir daha kendisinden haber alnamayan Yusuf Ylmazn (14) ailesi, çocuklarnn daa kaçrlm olmasndan üpheleniyor. Baba Mehmet ah Ylmaz, olunun daa kaçrlm olabileceini belirterek, çocuum 11 gündür kayp. Da, ta, suyu, her yeri aradk. Bu çocuktan hiçbir haber alamadk. Türkiyenin neresinde olursa olsun bana ulamasn istiyorum. Kendisinden bir haber almak istiyoruz dedi.

Silvan ilçesine bal çatakköprü köyünde yaayan Ylmaz Ailesinin olu Yusuf Ylmaz, 1 Temmuz tarihinde sabah saatlerinde hayvanlar otlatmak için evden ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnamad. AFAD, UMKE, jandarma, güvenlik korucular, su alt dalgçlar ve köylülerin Yusufun bulunmas için yaptklar arama çalmalar sonuç vermedi. Son olarak, stanbulda bir frnn güvenlik kamerasna yansyan bir kiinin Yusuf Ylmaz olduu iddia edildi. Aile, görüntüleri izleyince önce söz konusu kiinin oullar olduunu söyledi, bu gelimeyle Silvandaki arama çalmalar durduruldu. Ardndan daha net görüntüleri izleyen aile, kaytlardaki kiinin oullar olmadn belirtince Silvanda arama çalmalar yeniden balatld.

ENDEL BEKLEY SÜRÜYOR

Kayp Yusuf Ylmazn ailesinin endieli bekleyii sürerken, baba Mehmet ah Ylmaz, olunun daa kaçrlm olmasndan üphelendiini söyledi. Baba Ylmaz, çocuum 11 gündür kayp. Da, ta, suyu, her yeri aradk. Bu çocuktan hiçbir haber alamadk. Türkiyenin neresinde olursa olsun bana ulamasn istiyorum. Kendisinden bir haber almak istiyoruz. Kimse ona kzmayacak. ten sklm olabilir. Can sklp, çekip gitmi olabilir. Ya da onu zorla kaçrm olabilirler. Son zamanlarda çocuk kaçrma olaylar artt. Bu çocuk eer ölmediyse, yayorsa, eer zorla götürülmüse haberimiz olsun. Ölmüse cesedini getireceiz. Eer yayorsa da bir haberimiz olsun. 11 gündür ne gecemiz ne de gündümüz var. Sürekli alyoruz, üzülüyoruz, perian haldeyiz dedi.

YA ÖLÜ YA DR BR HABERN ALMAK STYORUZ

Geçen günlerde stanbulda bir i yerindeki güvenlik kamerasna yansyan kiinin Yusuf Ylmaz olduu iddialarna da yant veren Mehmet ah Ylmaz, söz konusu kiinin olu olmadn söyledi. Ylmaz, Görüntülerde benziyordu. stanbula gittik, görüntülerin çekildii yere gittik. Görüntüleri izledik, çok benziyordu. Ama, o çocuk bizim çocuumuz deil. Eer bu çocuk daa çkmadysa, organ mafyas onu kaçrmamsa, herhangi biri onu alp zorla bir yere götürmemise. çocuumun üzerinde bir kimlik ve para yoktu. Allah raz olsun devletimizden. 6 dönümlük arazide arama çalmas yapt. Her tarafa baktk onu göremedik. Ya ölü ya diri bir haberini almak istiyoruz diye konutu.

ANNE, CUMHURBAKANINDAN YARDIM STED

Yufusun annesi Fatma Ylmaz ise çocuunun bulunmas için Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoandan yardm istedi. Anne Ylmaz, Yusufu aryoruz aryoruz bulamyoruz. Hiçbir haber alamyoruz. çocuumu bulsunlar. Meraktan ölülüyoruz, alyoruz. çocuumu bulsunlar, burada ölüyüruz. Ya ölü ya diri bulunsun dedi.

Öte yandan, Yusuf Ylmazn bulunmas için arama çalmalarnn devam ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git