Yusuf kaçmış!

Silvan'da kaybolan Yusuf'un, İstanbul'da görüldüğü iddiası araştırılırken, aile kamera görüntülerinden teşhis etti.

Haberler 05.07.2018 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Silvan ilçesinde 3 gün önce hayvanlar otlatmaya götürdükten sonra kaybolan Yusuf Ylmazn (14) stanbulun Beylikdüzü ilçesinde bir frandan ekmek alrken görüldüü iddia edildi. Silvan Kaymakam Adem çelik, Yusufu arama çalmalarnn sürdüünü, dier yandan jandarmann stanbul ile irtibata geçerek mobese ve güvenlik kameras görüntülerini istediini söyledi. Buarada, aile görüntülerden Yusufu tehis ettii bildirildi.

Silvan ilçesine bal Malabadi Mahallesinde 1 Temmuzda babas tarafndan hayvan otlatmaya gönderilen ve kendisinden bir daha haber alnamayan Yusuf Ylmaz bulmak için bölgede arama kurtarma çalmalar dün de devam etti. AFAD, UMKE, jandarma ve güvenlik korucular ile köylülerin katld çalmalarda imdiye kadar bir iz bulunamad belirtildi. Bölgede bulunan Batman Barajnda daha önce yaplan arama çalmalarnda da bir sonuç alnamad kaydedildi.

STANBULDA GÖRÜLDÜ DDASI

Bu arada, sosyal medya hesabnda Yusuf Ylmaz ile ilgili yaplan paylamn altna stanbuldan bir kii mesaj yazd. Bu kii, Yusufu stanbulun Beylikdüzü ilçesinde gördüünü, aç olduunu söyleyen çocua frndan ekmek verildiini yazd. Jandarma ekipleri, söz konusu mesaj yazan kii ile irtibata geçerek, soruturmay derinletirdi ve durum savcla bildirildi. Bu gelime üzerine jandarma stanbul ile irtibata geçerek, Beylikdüzündeki mobese ve güvenlik kameras görüntülerini istedi.

KAYMAKAMDAN GELEN AçIKLAMA

Silvan Kaymakam Adem çelik, konuyla ilgili yapt açklamada Yusuf Ylmaz bulmak için arama çalmalarnn sürdürdüünü belirterek, çalmalar devam ederken, Yusufun stanbulda görüldüü ile ilgili iddialarda aratrlyor. Jandarma stanbul ile irtibata geçerek, görüldüü söylenen yerlerdeki güvenlik ve mobese kameralarnn görüntülerini istedi. Bu görüntüler geldikten ve yaknlarna izletildikten sonra o olup olmad belli olacak. Ama bir yandan da arama çalmalar eldeki bütün imkanlarla sürüyor diye konutu.

ALE FERTLER TEHS ETT

Öte yandan, akam saatlerinde aileye izletilen kamera görüntülerinde söz konusu çocuun Yusuf Ylmaz olduu tehis edildi. Yusuf için, polis ve uzman ekipler arama çalmalarn, stanbulda görüldüü bölgeye younlatrd.

Ana Sayfaya Git