Zırhlı araçlar şehit kızı için süslendi

Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağı sonucu şehit olan Ferhat Arslan'ın mesai arkadaşları, şehidin dünya evine giren kızı için zırhlı polis araçlarını süsleyerek konvoy oluşturdu.

Haberler 26.07.2019 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda 3 yl önce PKKllarn kurduu tuzak sonucu ehit olan mahalle bekçisi Ferhat Arslann silah arkadalar, ehidin dünya evine giren kz için süsledikleri zrhl polis araçlaryla konvoy oluturdu.

pekyolu ilçesinde, 10 Mays 2016da PKK mensuplarnn yola döedii patlaycnn infilak etmesi sonucu ehit olan Ferhat Arslann, polis memuru olan kz Esra Arslan dünya evine girdi.

Meslekta Burak Akbaba ile evlenen Arslan, en mutlu gününde, babasnn mesai arkadalar da yalnz brakmad.

Düün öncesi hazrlklarn tamamlayan gelin ve damada sürpriz hazrlayan Van Emniyet Müdürlüünde görevli polisler, zrhl polis araçlarn yeni çift için Türk bayraklaryla süsledi.

çifti evden alan polisler, huzur ve güvenliin salanmasnda kullandklar zrhl araçlarla konvoy oluturup Vandaki caddelerde tur att.

EHDN KIZI çN

ehit Arslann adnn da verildii araçlarn ehir turu srasnda, vatandalar da el sallayarak polislere destek verdi, meslektalar da konvoyun önünü keserek damattan para almaya çalt.

Konvoy eliinde Tuba ilçesindeki bir düün salonuna götürülen gelin ile damat, unutamayacaklar anlar yaad.

Düüne katlan davetlilerle polis memurlar, müzik eliinde halay çekerek elendi.

Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Tuba Belediye Bakan Salih Akman da ehit kzn yalnz brakmayarak mutluluuna ortak oldu.

Ana Sayfaya Git