Zabıtadan toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Türkiye'nin en sıcak ili Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehir içi ulaşım araçlarında klima denetimlerini sürdürüyor.

Haberler 23.08.2019 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Scak iklim kuanda yer alan anlurfada hava scaklklar etkisini sürdürürken, büyükehir belediyesi de ulamda vatandalarn saln olumsuz yönde etkileyebilecek davranlarn önüne geçmek için çalmalarna devam ediyor. Büyükehir zabta ekipleri rutin olarak gerçekletirdikleri cam film ve gürültü kirlilii denetimlerini bu kez klima denetimi ile sürdürdü. ehrin birçok farkl noktasnda ehir içi ulam araçlarna binerek denetimler yapan zabta ekipleri, sürücülere konu ile ilgili uyarlarda bulunurken, vatandalara ise olas sorunlarda 153 iletiim merkezine bilgi vermelerini istedi.

Ekiplerin vatandalar bilgilendirdii açklamada, Gündüz saatlerinde sürücü arkadalarmzn klima açmas gerekmektedir. Aksi takdirde vatandalarmz 153 iletiim merkezimizi arayarak ilgili aracn plakasn, saatini ve güzergahn bize aktarsnlar. Bizler, olumsuz davrann önüne geçebilmek için uyarlarmz ve yasal çerçevenin getirdii ölçüde giriimlerimizi yapacaz denildi.

Günlük 190 bin vatandan kulland toplu tamada en iyi hizmeti vatandaa sunmann gayesinde olan Büyükehir Belediyesi, denetimlerini yaz boyunca sürdürecek.

Ana Sayfaya Git