Zap Vadisi'nde sürpriz evlilik teklifi

HAKKARİ’de öğretmen Sinan Koçhan (28), meslektaşı olan kız arkadaşı Mine Aksakal'a (23) Zap Vadisi'ndeki bir restoranda sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Vadi içine kurulan ve özenle süslenen kameriyede kendisine yapılan evlilik teklifi çok şaşıran Aksakal, "Evet" yanıtı verdi.

Haberler 04.04.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Türkiye Odalar Borsalar Birlii (TOBB) lkokulunnda snf öretmeni olarak görev yapan Mulu Sinan Koçhan, ayn okulda görev yapan Sakaryal Mine Aksakala gönlünü kaptrnca romantik bir evlilik teklifinde bunmak için çalmalara balad. Koçhan, bu teklif için de Zap Vadisindeki restorann uygun olacan düündü. Bunun için de hazrlklara 2 gün öncesinden balad. Kente 10 kilometre uzaklkta bulunan ve bir zamanlar çatmalarn da yaand Zap Vadisindeki restorann kameriyesini özenle hazrland.

SÜRPRZ EVLLK TEKLF

Koçhan, restoran sahipleriyle birlikte teklifte bulunaca kameriyeyi renkli tüller, mum ve çiçeklerle süsledikten sonra kz arkadan Vana gitmek üzere evinden alarak yola çkt. Restorann bulunduu bölgeye geldiklerinde de gözlerini kapatp araçtan indirdi. Mine Aksakal, gördüü manzara karsnda büyük aknlk yaarken, Sinan Koçhan, cebinden yüzüünü çkartarak evlilik teklifinde bulundu. Koçhan, ald Evet cevabnn ardndan yüzüü Aksakaln parmana takt. Genç çift birbirlerine sarldktan sonra kameriyede hatra fotoraf çektirdi. Böyle bir sürpriz beklemediini anlatan Aksakal, Sinan bana Vana gideceiz demiti ama buraya geldik. Böyle bir sürprizle karlaacam beklemiyordum. çok beendim, çok güzel olmu. Sinann bu kadar artacak bir teklifle uraacan sanmyordum. Hiç aklma gelmedi. Teklifinden dolay teekkür ederim dedi.

Sinan Koçhan is, Hakkaride evlenme teklifi yapacam yer ve zaman bulamayacam sandm. Yanlmm. Hakkaride harika yerler mevcut. Hazrlklar tamamlamak için çok uratm. Evlenme teklifimi kabul ettii için çok mutluyum dedi.

Ana Sayfaya Git