Zerzevan foto sergisi

Dünyada kültür mirası ile ilgili ilham verici önemli 6 hikayeden birisi olan Zerzevan Kalesi Fotono21 Fotoğraf Derneği üyelerinin 2 yıldır çektiği fotoğraflarla sergilenecek.

Haberler 10.03.2020 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

17 Mart Sal günü Saat 14.00da Dicle Üniversitesi, Kültür ve Kongre Merkezinde Zerzevan Kalesi belgeseli galas ile birlikte fotoraf sergisinin de açlaca belirtildi. Etkinlik kapsamnda Zerzevan fotoraflar sergisi açacak olan Fotono21 Fotoraf Dernei üyeleri 2 yl akn süredir devam ettirdikleri fotoraflama sürecine bir yenisi ekleyerek sergi hazrlklarn tamamlad. 4 mevsim Zerzevan fotoraflar çeken dernek üyelerinin Roma dönemine ait kyafetler ile yaptklar kurgular ile, yldz pozlama uzun pozlama ve kla boyama teknikleri kullanarak ürettikleri fotoraflar sergide izleyicileri ile buluturacak.

ZERZEVAN SERGS

Zerzavan Kalesinin Uluslararas Dünya Antlar Sitler Konseyi ICOMOSun uluslararas bilimsel komitesi ICORP tarafndan hayata geçirilen ICORP-On The Road projesi kapsamnda hazrlanan belgeselin 2. bölümü Mithras Meeting Back With Daylight. Orijinal dili ngilizceve birçok dile çevrilecek. lk gösterimi Dicle Üniversitesi, Kültür Varlklarn Koruma, Uygulama ve Aratrma Merkezi etkinlii ile 17 Mart 2020de Saat 14.00da Dicle Üniversitesi, Kültür ve Kongre Merkezinde olacak. Belgesel ile birlikte fotoraf sergisinin de açlaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git