Zırhlı güvenlik kuleleri!

Diyarbakır-Mardin karayolunda zırhlı güvenlik kuleleri

Haberler 25.08.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GÜNEYDOU Anadolu Bölgesinde terör saldrlar ve olas silahl eylemleri engellemek için alnan önlemlere bir yenisi daha eklendi. Daha önce kent merkezlerinde kritik noktalara konulan 10 ton arlndaki patlayc ve roketli saldrlara kar dayankl zrhl kuleler, artk karayollarnda önlem alacak olan güvenlik korucular için konulmaya baland.

Güneydoudaki otoyollarda yollarn güvenliini salayan güvenlik korucular için modern güvenlik kuleleri oluturuldu. 20 gün önce, DiyarbakrMardin karayolunun Mardin snrndan balayan ve Diyarbakr giriine kadar belirli aralklarla 3 katl seyyar güvenlik kuleleri kuruldu. Daha önce kent merkezlerindeki kritik noktalara konulan ve gözetleme görevi de gören 10 ton arlndaki seyyar çelik güvenlik kulelerinde güvenlik korucular nöbet tutacak.

TE O GÜVENLK KULELER

Etraflarna beton bariyer konular seyyar çelik güvenlik kulelerinin özellikle karayolunun kör nokta denilen kritik yerlerine yerletirildii örenildi. Kulelerin yerlerinin belirlenmesinde hem yolun güvenlii, hem olas bir saldr, hem de yol kesme giriimi ihtimali dikkate alnarak seçildii belirtildi.

çerisinde klima, havalandrma fan, yangn tüpü ve alarm butonu olan seyyar güvenlik kulelerinin her türlü patlayc ve uzun menzilli silahlara kar etkili ve kurun geçirmez olduu ifade edildi.

Ana Sayfaya Git