Ziyaret rekoru kırdı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 2020 yılının ilk haftasında ilçe sınırları içerisinde yer alan 7 mahalleyi ziyaret ederek yüzlerce esnafla bir araya geldi ve 20 aileye misafir oldu.

Haberler 07.01.2020 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni yln ilk haftasnda ziyaret rekoru krd. Göreve 31 Marttaki yerel seçimlerin ardnda baladktan sonra 9 ayda yaklak 80 bin vatandala temas ve iletiim kurmay baaran, kimisi ile belediyede ve kimisi ile de yaadklar mahalle ve evlerde ziyaret ederek bir araya gelen Bakan Beyolu, bu temposunu 2020 ylnn ilk günlerinde de sürdürdü. Vatandalarn sorunlarn yerinde görüp deerli olduklarn hissettirmeyi amaçladklarn belirterek daha önce böyle bir ilgi görmeyen vatandalarn kendi sokaklarnda ve evlerinde görünce çok mutlu olduklarn söyledi.

ZYARET REKORU KIRDI

Bakan Beyolu, Araya hiçbir mesafe koymadan milletimizle kucaklamaya devam edeceiz. Hafta içinde akam saatlerinde mahalle ve sokak turuna, hafta sonunda ise hem gündüz hem gece ziyaretler gerçekletirerek ilçe sakinleriyle bir araya geliyoruz. Daha önce böyle bir ilgi görmeyen hemerilerimiz bizi kendi sokaklarnda ve evlerinde görünce çok mutlu oluyor. Haliyle biz de mutlu oluyoruz, motivasyonumuz artyor. Bu iin mesaisi olmaz. Nerede insanmz yayorsa ve sorunlarnn çözülmesi gerekiyorsa biz orada olmak zorundayz. Araya hiçbir mesafe koymadan milletimizle kucaklamaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git