20 bin nüfuslu mahallenin çehresi değişiyor

Bağlar Belediyesi, ilçenin eski yerleşim yerlerinden olan Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alanda sokak sağlıklaştırılması ve kaldırım yenilenmesi çalışması yürüterek bölgenin çehresini değiştiriyor.

Haberler 09.05.2022 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR(SÖZ)-Balarn kalabalk mahallelerinden Selahaddin Eyyubi Mahallesinde kaldrmlarn geniletilmesi, tahrip olan sokaklarn yenilenmesi ve bölgenin salklatrlmas için balatlan çalmalar tamamlanmak üzere. Belediye ekiplerinin yürüttüü çalmalarla 10 bin metrekarelik alan yenilenirken,modernize edilen cadde ve sokaklarn önümüzdeki günlerde vatandalarn ulamna ve hizmetine açlaca kaydedildi.

Tahrip Olan Kaldrmlar Yenileniyor

çalmalarn yapld bölgede incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarla görüerek hizmetlerden memnun olup olmadklarn sordu. Beyolu, belediyeciliin halkla beraber yaplmas gerektiini ifade ederek üç yldr bunu Balarda baardklarnn altn çizdi.

Vatandamzn Hizmet Talebi Bizim çin Emirdir

Beyolu,Bu bölge yaklak 15 yldr yenilenmemi. Kaldrmlar kullanlamaz hale gelmiti, sokaklar güzel bir görünüme sahip deildi. Vatandalarmzn makul olan her hizmet talebi bizim için mutlaka yerine getirilmesi gereken emirdir. Geni bir alanda çalma yapyoruz. Tamamlandnda vatandalarmzn çok beenecei ve günlük yaantlarn huzurlu hale getirecei bir tablo ortaya çkacak inallah. diye konutu.

Yaplan çalmay deerli bulduklarn ifade eden çevredeki vatandalar da Bakan Beyolu ve belediye ekiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git