20 yıl sonra hizmetle tanıştılar

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından 20 yıl sonra sıcak asfalt hizmeti ile tanışan 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyubi Mahallesinin kaldırım ve ara sokaklarındaki parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Haberler 15.07.2020 - 12:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi tarafndan 20 yl sonra scak asfalt hizmeti ile tanan 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyubi Mahallesinin kaldrm ve ara sokaklarndaki parke ta döeme çalmalar da tamamland. Asfalt ve parke ta çalmalarndan sonra güzel bir görüntü kazanan mahalle ulamda yllar sonra rahat nefes ald. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile birlikte Selahattin Eyyubi Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunup baz vatandalarn evlerine misafir olarak yaplan hizmetler hakknda mahalle sakinlerinin görülerini ald.

VATANDALARIMIZ HUZURLU BR YAAMA KAVUTU

Bir süreden beri mahallede scak asfalt ve parke ta döemeye yönelik hizmet çalmas yürüttüklerini belirten Bakan Beyolu, Bizim üç misyonumuz var. Hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliini bir arada yürüterek uzun yllardr hak ettii hizmeti alamamaktan ikayetçi olan milletimize layk olduu kaliteli yaamn altyapsn ve imkanlarn kazandrmaya çalyoruz. Selahattin Eyyubi Mahallemizde caddelerimize önce kaliteli ve uzun ömürlü scak asfalt serimi yaptk, ardnda da kaldrm ve ara sokaklara parke talar döedik. Vatandamz huzurlu bir yaama kavutu, ulam nefes ald. Cadde ve sokaklarmzda artk çok daha güzel görüntüler var dedi.

ÖRETMENLER CADDESNDEK ASFALTLAMA DA TAMAMLANDI

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinin ehir içindeki caddelerde asfaltlama çalmalar devam ediyor. Ekipler, son olarak Öretmenler Caddesini batan aa asfaltlayarak modern ve kullanl hale getirdi. Yeni tip korona virüs salgn ve scak havaya ramen devam titiz bir ekilde sürdürülen çalmalardan sonra cadde ulama yeniden açld.

Ana Sayfaya Git