29 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Muhteşem Yedili, Güldür Güldür Show, Ömer reyting sonuçları açıklandı mı?

Yaz döneminin sonlarına yaklaşırken hangi dizi final, hangi dizi sezon finali yapacak? Reyting sonuçlarının belirleyici olduğu bu zamanda 29 Nisan pazartesi akşamı en çok izlenen dizi hangisi? Reyting sonuçlarından lider kim çıkacak? Detaylar haberimizde.

29 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Muhteşem Yedili, Güldür Güldür Show, Ömer reyting sonuçları açıklandı mı?

29 Nisan Pazartesi akşamı Kızıl Goncalar, Ömer ve Kudüs Fatihi Selahaddin’in yeni bölümleri yayınlanırken, Show Tv, ATV ve Kanal D’de ise tekrar dizi ve yapımlar yayınlandı. Son haftaların tartışmasız reyting lideri Kızıl Goncalar yine favoriyken ikinci ve üçüncü kim olacak?

KIZIL GONCALAR | CÜNEYD’İN MEYDAN OKUMASI

16. bölümüyle ekrana gelen Kızıl Goncalar’da ‘post’ kavgası damga vurdu. Tarikatta liderin oturduğu ‘post’a kimseyi ortak etmek istemeyen Sadi Hüdayi çeşitli oyunlarla Mürşid’i ikna etmiş ve kendisinin hak sahibi olduğuna herkesi inandırmıştır. Ancak Cüneyd tam biat edecekken Zeynep’in onunla konuşup ikna etmesi tarikatta tüm dengeleri alt üst eder.

Dizinin 6 Mayıs’ta yayınlanacak yeni bölüm fragmanında da görüleceği gibi Meryem artık Naim’den boşanma kararını tarikattakilere bildirir. Cüneyd ise Sadi Hüdayi ile ‘post’ için bir nevi yarışa katılır.

Mira ise Zeynep’in artık kendileriyle yaşamasından dolayı mutluluğunu gizleyemez.

ÖMER

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Ömer dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ

Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in başrollerini paylaştığı tarihe ışık tutan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi TRT1 ekranlarında. Selahaddin Eyyubi’nin haçlılara karşı verdiği mücadelesi destansı bir şekilde anlatan yapım.

SURVIVOR ALL STAR

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor, izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor.

29 Nisan reyting sonuçları;


TOTAL İLK 10 PROGRAM

1    KIZIL GONCALAR    NOW
2    SURVIVOR ALL STAR    TV8
3    KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBI    TRT 1
4    OMER    STAR TV
5    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV
6    SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER    NOW
7    KIZIL GONCALAR (OZET)    NOW
8    ESRA EROL'DA    ATV
9    SHOW ANA HABER    SHOW TV
10    KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBI (OZET)    TRT 1
 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler