Şakalaşırken ölüme gittiler

İki lise öğrencisi şakalaşırken ölüme böyle gitti. Derenin sularına kapılan lise öğrencilerinin son anları kamerada.

Haberler 10.05.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde derede hayatn kaybeden 2 lise örencisinin son anlarnn görüntüsü ortaya çkt. Yürek burkan görüntülerde akalaan kzlarn bir anda suya kapld ve arkadalarnn çlk atarak yardm istedii yer alyor.

Olay, bugün merkez Bahçelievler ile Karyaka Mahallesinin kesitii bölgede Aa çar mevkiinde bulunan çapakçur Deresindeki köprü altnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise örencisi Elif Ylmaz ve Hatun Barca dere kenarnda arkadalar ile oynamaya balad. akalaan arkadalar dengelerini kaybedip suya dutu.

akalarken ölüme gittiler

Sudan çkamayan iki kz fark eden arkadalar yardm istedi. Bunun üzerine olay yerine polis, salk, itfaiye, UMKE, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Dereye giren itfaiye ekipleri halatlar yardm ile 2 kzn cansz bedenini çkard. Ardndan ambulansa alnan Ylmaz ve Barcann cansz bedeni Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

Kzlarn son anlar kamerada

Öte yandan kzlarn dere kenarnda oynarken son anlarna ait görüntüsü ortaya çkt. Görüntülerde kzlar akalarken bir birini suya yatryor, bu srada ikisi de sudan çkamyor. Dier arkadalar ise çlk atarak yardm istiyor.

Ana Sayfaya Git