Magazin dünyası Amedspor’u konuşuyor

Ünlüler 'Amedspor'u tebrik etti. Deplasmanda Somaspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk için dev bir adım atan Amedspor'a ünlülerden peş peşe tebrik mesajları geldi.

Magazin dünyası Amedspor’u konuşuyor

TFF 2.lig Kırmızı Grupta yer alan Amedspor, son 2 haftaya Kastamonuspor'un 3 puan önünde girdi. Ligin kritik haftasında Deplasmanda Somaspor'a konuk olan lider Amedspor Oktay Aydın'ın attığı muhteşem golle Somaspor'u 1-0 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluk için dev bir adım attı.

Maç sonrası kentte büyük bir kutlama yaşanırken başta politikacılar olmak üzere ünlü isimlerden çok sayıda tebrik mesajı geldi.

İşte, Amedspor'u tebrik eden ve gelecek yılda 1.lig yolunda başarı mesajı yayınlayan ünlü isimler...

YOLUN SONU SÜPER LİG OLSUN

X medya hesabından paylaşımda bulunan Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programının moderatörü Ertem Şener paylaşımında, “Amedspor’a yürekten tebrikler. Yolun sonu Süper lig olsun. Helal olsun” ifadelerine yer verdi.

Amedspor'un başarılı oyuncusu Çekdar Orhan'ın kuzeni olan oyuncu Ersin Korkut kendi sosyal medya hesabından(Instagram)  Amedspor resmi İnstagram hesabından aldığı postu story olarak paylaştı.

MEMLEKETİMİN TAKIMINI KUTLARIM

Son zamanların film ve film yönetmenliğiyle konuşulan ismi sanatçı, şarkıcı, yönetmen Mahsun Kırmızıgül X medya hesabından, “1.lige yükselen memleketimin takımı Amedspor’u kutlarım” paylaşımında bulundu.

Şarkılarıyla nam salmış Kürt kökenli sanatçı Ferhat Tunç’ta, Amedspor’un başarısını kutladı. Tunç paylaşımında, “Amedspor’un şampiyonluğunu kutlarım. Yürekten başarılar” ifadelerine yer verdi.

Haber:  Nazime Aslı ÇAVLAN

Kaynak: Diyarbakır Söz