Şanlıurfa'da gaz pedalı takılan otobüs, 9 araca çarparak durdu

ŞANLIURFA'da gaz pedalı takılan ve içinde yolcuların bulunduğu belediye otobüsünün şoförü, park halindeki 9 araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberler 26.12.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, öle saatlerinde, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezinde toplu ulam hizmeti veren 63 AG 968 plakal belediye otobüsünün oförü, durakta yolcular indirdikten sonra hareket etti. Bir süre sonra gaz pedal takl kalan otobüsü durdurmaya çalan ismi örenilemeyen sürücü, baarl olamaynca yol kenarnda park halindeki araçlara çarparak, ilerledi. Kazada otobüsün sürükledii 9 araçtan biri frna girerken, dier otomobiller ise kaldrmadaki elektrik panosuna ve otobüs durana çkt. çevredekilerin ksa süreli panik yaamasna neden olan kazada can kayb ya da yaralanan olmad. hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi.

Öte yandan yetkililerin ilk incelemesinde, otobüsün gaz pedalnn skmas sonucu zincirleme kazann meydana geldii belirtildi. Otobüs oförü, polise verdii ilk ifadesinde, yolcularn bir ksmn durakta indirdikten sonra hareket ettiini; ancak otobüsün gaz pedalnn skmas sonucu çevredekilere çarpmamak için yol kenarnda park halindeki araçlara çarptn ve böyle durabildiini söyledi. Kaza an ise bir i yerine ait güvenlik kamerasnca kaydedildi. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git