4 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Dokuztekne mahallesinde oturan Ahmet Albayrak kendi ailesinden 4 kişiyi öldürüp bir kişiyi yaraladı. Albayrak intihar etmek isterken İlçe Emniyet Müdürü tarafından ikna edilip gözaltına alındı.

Haberler 01.05.2017 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ADANAnn Ceyhan lçesinde cinnet geçiren Yusuf Albayrak, tabancayla kurun yadrd 2 kardeini ve onlarn elerini öldürüp, 9 yandaki yeenini de ar yaraladktan sonra intihar etmek istedi. Albayrak, olay yerine gelen lçe Emniyet Müdürü tarafndan ikna edilerek gözaltna alnd.

Olay, dün saat 10.00 sralarnda ilçeye bal Dokuztekne Mahallesinde meydana geldi. Ayn avluda oturan kardeleri Mustafa ve Ahmet Albayrak ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartan Yusuf Albayrak, cinnet geçirdi.

FATURA YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ

Yusuf Albayrak, üzerinde tad tabancay çekip, kurun yadrd. Mustafa ve Ahmet Albayrak kardeler olay yerinde yaamlarn yitiriken, evden çkan Yusuf Albayrak, öldürdüü kardelerinin eleri Gülsüm ve Teslime Albayrak da çaltklar tarlaya gidip vurarak öldürdü. Tarladaki annesinin yannda bulunan 9 yandaki Furkan Albayrak da açlan atete ar yaraland.

ledii cinayetler sonras olayda kulland tabanca ile intihar etmek isteyen Yusuf Albayrak, olay yerine gelen lçe Emniyet Müdürü tarafndan ikna edilerek gözaltna alnd. 9 yandaki Furkan Albayrakn kaldrld hastanedeki tedavisi sürerken, saldrda yaamlarn yitiren 4 kiinin cesetleri, otopsi için Adana Adli Tp Kurumu morguna gönderildi. Polisin olayla ilgili soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git