9 mahalleye yeni toplu ulaşım hizmeti

Sur ilçesinin 9 dış mahallesini kapsayan iki yeni güzergah oluşturulurken, 20 Kasım’dan itibaren 3 bin kişiye ulaşım hizmeti verilmeye başlanılacağı bildirildi.

Haberler 19.11.2017 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesinin 9 d mahallesini kapsayan iki yeni güzergah oluturulurken, 20 Kasmdan itibaren 3 bin kiiye ulam hizmeti verilmeye balanlaca bildirildi.

Sur ilçesine bal yol artlarnn uygun olduu 9 mahallede yaayan vatandalara toplu ulam hizmeti götürmek için yeni güzergah belirlendidi. Yeni açlan iki güzergahta toplamda 320 hane, yaklak 2 bin 890 vatanda bulunuyor.

SEFERLER 20 KASIMDA BALAYACAK

Sur ilçesi Sarkam Mahallesi ve Dervi Hasan Mahallesinde yaayan vatandalardan gelen youn talepler üzerine, grup yolu üzerinde bulunan Abdiolu - Sarkam - Koyungüden - Fidanlar - Yarmca ve Dervi Hasan mahallelerine yeni güzergah açt. Bugüne kadar toplu tama hizmeti verilmeyen mahallelerde yaayan vatandalarn hastane, eitim, salk ve ticari ihtiyaçlar ile ehir merkezlerine ulamlarn salamak amac ile açlan güzergahtan 210 hane ve yaklak bin 940 vatanda faydalanacak. Bir araçla 20 Kasmdan itibaren toplu tama hizmeti verilecek güzergahn uzunluu 40 kilometredir.

ZYARET MAHALLESNE YEN GÜZERGAH

Sur ilçesine bal Ziyaret Mahallesi sakinlerinden gelen youn talepler üzerine çalma balatt. Yaplan çalma sonucu grup yolu üzerinde bulunan ncedal - Pir Hüseyin - Ziyaret mahallelerinde 110 hanede yaklak 950 vatandan yaad tespit edildi. Bugüne kadar toplu tama hizmeti verilmeyen mahallelerde yaayan vatandalarn ihtiyaçlarn karlamak için yeni bir güzergah oluturuldu. Uzunluu 44 kilometre olan güzergah, bir araçla 20 Kasmda toplu ulam hizmeti vermeye balayacak.

Ana Sayfaya Git