Acı kaza

Çermik ile Siverek ilçesi arasındaki yolda, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Ahmet Dinişir ile oğlu Hasan Dinişir (9) yaşamını yitirdi.

Haberler 06.04.2018 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, sabah saatlerinde, çermik ilçesi Marho mevkisinde meydana geldi. Siverekten çermike giden Ahmet Diniir yönetimindeki 33 AKK 35 plakal otomobil, kontrolden çkp, arampole yuvarland.

BABA OUL ÖLDÜ

Kazada sürücü Ahmet Diniir ile araçtaki olu Hasan Diniir, ar yaraland. hbarla olay yerine gelen salk ekibi, baba- oula ilk müdahalede bulundu. Hasan Diniir, salk görevlilerinin tüm müdahalelerine ramen yaamn yitirdi. Ahmet Diniir ise ambulansla götürüldüü Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesinde doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad.

SVEREK YOLUNDA KAZA

Günün ikinci kazas ise öleden sonra Siverek- Karacada karayolunun 5inci kilometresinde meydana geldi. lçe merkezi yönüne ilerleyen Hüseyin Kran yönetimindeki 34 BA 6142 plakal otomobil, kontrolden çkp, arampole devrildi.

Kazada sürücü Kran ile otomobilde bulunan ei Hatun, olu Yusuf ve ismi örenilemeyen 8 aylk bebekleri yaraland. Yarallar, çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine gelen salk ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git