Acı kaza

Çermik ile Siverek ilçesi arasındaki yolda, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Ahmet Dinişir ile oğlu Hasan Dinişir (9) yaşamını yitirdi.

Acı kaza

Kaza, sabah saatlerinde, Çermik ilçesi Marho mevkisinde meydana geldi. Siverek'ten Çermik'e giden Ahmet Dinişir yönetimindeki 33 AKK 35 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlandı.

BABA OĞUL ÖLDÜ

Kazada sürücü Ahmet Dinişir ile araçtaki oğlu Hasan Dinişir, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekibi, baba- oğula ilk müdahalede bulundu. Hasan Dinişir, sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ahmet Dinişir ise ambulansla götürüldüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

SİVEREK YOLUNDA KAZA

Günün ikinci kazası ise öğleden sonra Siverek- Karacadağ karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. İlçe merkezi yönüne ilerleyen Hüseyin Kıran yönetimindeki 34 BA 6142 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

Kazada sürücü Kıran ile otomobilde bulunan eşi Hatun, oğlu Yusuf ve ismi öğrenilemeyen 8 aylık bebekleri yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler