Ağlama sesiyle yerleri belirlendi

Gençteki kazada şarampole yuvarlanan otomobilde baba ve ikiz bebeklerden biri öldü, 3 kişi yaralandı Çüngüş'te otomobil uçuruma yuvarlandı sürücü öldü, oğlu yaralı kurtuldu. Arama çalışmalarında otomobilin yeri çocuğun ağlama sesi üzerine tespit edildi.

Haberler 03.07.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çüngü ile Bingölün Genç ilçesinde meydana gelen iki trafik kazas yürekleri dalad. Diyarbakrdaki kazada oluyla gezintiye çkan baba Sedat Tekinin kulland otomobil 130 metrelik uçurumdan yuvarland. Kazada baba öldü, 4 yandaki olu ise ar yaral kurtarld. Yer tespitine çocuun alama sesi üzerine ulald. Bingölün Genç ilçesinde Bingölün Genç ilçesinde, arampole devrilen otomobildeki aileden baba ve ikiz bebeklerden biri öldü, anne ve 2 çocuu yaraland.

OLUYLA GEZNTYE çIKTI

Alnan bilgiye göre, çüngü ilçesine bal krsal Hindibaba Mahallesi Siteler mevkisinde oturan elektrik teknisyeni Sedat Tekin, önceki gün akam saatlerinde 4 yandaki olu Hamzay da yanna alarak 12 AT 380 plakal özel otomobiliyle, ilçede gezintiye çkt. Baba ve oluna uzun süre ulaamayan ve haber alamayan Tekinin ei, durumu lçe Jandarma Komutanlna bildirdi.

JANDARMA VE POLS

Gelen ihbar üzerine hareket geçen Jandarma ve Emniyet Güçleri gevrede arama çalmas balatt. Ekipler ilçede bulunan, MOBESE kaytlarndan ilçe merkezi ve ana güzergahlarda Sedat tekinin kulland aracn izine rastlamaynca arama çalmalarn krsal kesime kaydrd.

çOCUUN ALAMA SES

Arama çalmalarna Kaymakam Tuncay Kaldrm ve Belediye Bakan Ali Suat Akmee de katld. Ekipler ve köylülerin de katld arama çalmalarnda, saat 23.00 sralarnda mahalle yaknlarnda yaklak 130 metre yükseklikteki uçurumun dibinde çocuk alama sesi duydu. Yamaçtan inen jandarma ekipleri, otomobilin dnda küçük çocuu alarken buldu.

ÖZEL DACILIK EKB

Diyarbakr AFADa bal 12 kiilik özel daclk ekibi ve çüngü Belediyesi itfaiye erleri olay yerine çarld. Burada ekipler uzun süren çalma sonucu hayatn kaybeden Sedat Tekinin cansz bedenini skt araçtan çkart. Uçurumundan halatla yukar çekilen Tekinin cesedi, otopsi yaplmak üzere hastane morguna kaldrld. Vücudunda krk tespit edilen 4 yandaki Hamza ise hastanede tedavi altna alnd.

ARAMPOLE YUVARLANDILAR

Öte yandan, Bingölün Genç ilçesinde Nazm Saçkn kulland 34 TD 6252 plakal otomobil, ilçenin giriinde arampole devrildi. Kazada, sürücü ile ei Pakize, çocuklar Eslem Mina (5), 2 aylk ikizler Ceren ve Ali Eren Saçk yaraland. Yarallar, ihbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Genç Devlet Hastanesine kaldrld.

BABA VE KZLERNDEN BR

Yarallardan Ceren bebek yaamn yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Ali Eren bebek ile baba Nazm Saçk ilk müdahalenin ardndan Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Nazm Saçk, müdahaleye ramen kurtarlamad. Anne ve iki çocuunun tedavileri sürüyor.

Ana Sayfaya Git