Ailelerin yaşadığı dram yürek burktu

Ramazan ayında mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, cep telefonuna gelen ev davetlerine yetişmekte zorlanıyor. Bu yüzden gündüz ziyaretlerinden sonra iftardan sonra da mahalle turuna çıkarak geç saatlere kadar vatandaşların taleplerine karşılık vermeye çalışıyor.

Haberler 19.04.2022 - 02:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her gün yüzlerce vatandan kendisini aradn,ziyaretler srasnda davet edenlerin yan sra kap kap dolaarak herkesle bir araya gelmeye çaltklarn belirten Bakan Beyolu, iki farkl mahallede yaayan ancak kaderleri ortak olan iki ailenin yaadklar karsnda gözlerine inanamad.

Fatih Mahallesinde biri 2 yandaki epilepsi hastas olmak üzere 7 çocuuyla beraber yaam mücadelesini sürdüren H.G ve 5 Nisan Mahallesinde ayn artlarda ikamet eden yine 7 çocuklu M.ç ailesi.

ALELERN HTYAçLARINI KARILADI

ki aile de tek gözlü, bakmsz ve hastalk riski yüksek olan derme çatma evlerde yayor. ki ailenin de çalan ve kalc geliri yok. Ailelere ziyaret ederek ihtiyaçlarn karlayan Bakan Beyolunun tutumu ailelerin yan sra çevrede yaayan vatandalar tarafndan da takdir toplad. Bakan Beyolu,Üç yldr her koulda vatandalarmzn yanndayz. Böyle çok ac hikaye ve tablolar var. Herkese destek olmaya, kol kanat germeye gayret ediyoruz. Gücünü aziz milletimizdemn alamn ve her koulda vatandalarmzn yannda olan Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann liderliinde hiçbir kardeimizi, ailemizi yalnz brakmayacaz ifadelerini kulland.

DÜRDANE BEYOLU ACI TABLOYA DAYANAMADI

Ziyaret srasnda ailelerin yaad ac tabloya dayanamayan Baka Beyolunun ei Dürdane Beyolu ise duygularna hakim olamayarak hüzün dolu anlar yaad. Milletin içine kararak milletle dertlenmek gerektiini belirten Dürdane Beyolu,Gece gündüz buralardayz. Tabi her yerin ve her ailenin ayr bir hikayesi var. Biz bunlara fazlasyla müahade ediyoruz. Hepsine üzülüyoruz, elimizden geleni yapmaya çalyoruz. Empati kurmak zorundayz. Bu durumda hepimiz olabilirdik. Vicdanen rahatsz oluyoruz, üzülüyoruz. Diclede kurt bir kuzuyu kapsa bundan Ömer sorumludur diyen bir anlaytan geliyoruz. Hem vicdanen üzülüyoruz, hem de destek olmaya çalyoruz imkanlar ölçüsünde. eklinde konutu. (Remzi ET/DYARBAKIR SÖZ)

Ana Sayfaya Git