Ajanslardan Teknik Destek

Proje başvuruları Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi'nden yapılacak. Teknik destek için sürekli başvuru gerçekleştirilebilecek ancak başvurular iki aylık dönemler halinde değerlendirilecek

Haberler 16.09.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalknma ajanslarna yaplacak proje bavurular Kalknma Ajanslar Yönetim Sisteminden (KAYS) gerçekletirilecek.

Kalknma Bakanlnn Kalknma Ajanslar Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliinde Deiiklik Yaplmasna Dair Yönetmelii Resmi Gazetede yaymlanarak yürürlüe girdi.

Buna göre, bavurular, ajansn proje teklif çars ilannda belirtilen son kabul tarihi ve saatine kadar KAYS üzerinden yaplacak. Her bavuru sistemdeki taahhütnamenin imzalanmasyla tamamlanacak. Taahhütnamenin e-imzayla imzalanmas gerekecek.

Taahhütnamenin e-imzas, son bavuru tarihinden itibaren en geç 5 i gününde tamamlanacak. Taahhütnamenin e-imzayla imzalanmad hallerde, bavuru sahibi tarafndan slak imzal elden veya posta yoluyla son bavuru tarihinden itibaren en geç 5 i gününde ajansa teslim edilmesi gerekecek.

TEKNK DESTEK STE

Teknik destek bavurular sürekli alnacak ancak ikier aylk dönemlerde deerlendirilecek. Onaylanan teknik destek talepleri sözleme imzalandktan sonraki 3 ayda uygulanacak. Talebin fazla olmas, younluk ve baka sebeplerden dolay, onayland halde üç ayda gerçekletirilemeyen teknik destek faaliyetlerinin uygulama süresi ajansn i yükü, uzman profili ve çalma program göz önünde bulundurularak genel sekreterce en fazla bir ay uzatlabilecek.

Projelerin amaçlarna uygun olmasndan, sözleme ve mevzuatta belirtilen usul ve esaslara göre gerçekletirilmesinin izlenmesinden, uygulamaya yönelik olarak düzenlenecek tüm belgelerin dorulanmasndan ve birer suretinin 10 yl boyunca muhafazasndan ajans sorumlu olacak.

Ana Sayfaya Git