Ak parti önünde silahlı çatışma

AK Parti Hani ilçe teşkilatı binası önünde silahlı çatışma yaşandı. Olayda üç kişi yaralandı.

Haberler 31.12.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ksa süre önce Ak Parti Genel Merkezi tarafndan, ilçe yönetimi deiikliine gittii Diyarbakrn Hani ilçesinde, dün Parti lçe Binas önünde, Uçak ve Yldz ailesi fertleri arasnda silahl çatma çkt. Olayda üç kii yaralanrken, Parti binasna da çok sayda mermu isabet etti.

Alnan bilgiye göre, Hani ilçesinde, önceki gün akam saatlerinde ksa süre önce AK Parti lçe Bakanl görevine atanan evket Uçakn akrabalar olduu iddia edilen Uçak ve Yldz ailelerinin 13-14 yalarndaki çocuklar arasnda tartma çkt. Taraflar arasndaki kavga büyümeden, çevredekilerin araya girmesiyle sonland.

K ALE FERTLER

ki aile fertleri arasnda oluan bu tartmann husumeti dün, Parti lçe Binas önünde kavgaya dönütü. Slahlarn çekildii kavgada, 3 kii çeitli yerlerinden yaraland. Yarallardan birinin olay esnasnda oradan geçen Mehmet ah adnda bir vatanda olduu, dier ikisinin ise Uçak ve Yldz aile fertlerinden olduu örenildi.

Yaanan silahl çatma esnasnda baz kurunlarn Ak Parti lçe binasnn camlarna isabet etmesi sonucu, hasar gördü. Yarallar Hani Devlet Hastanesinde tedavi altna alanrken, olayla ilgili kapsaml soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git