Ak partilileri buluşturdu!

AK Parti Diyarbakır eski İl Başkanı Serdar Budak’ın oğlu Muhammed Mesut Budak, Fillandiya’da yaşayan Dilan Rana Aslan ile Diyarbakır’ın yeni yüzü Flora Garden Kır Düğün Salonunda, milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda AK Partilinin katıldığı düğün töreninde hayatını birleştirdi.

Haberler 02.08.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Flora Garden Kr Düün Salonu yine önemli bir organizasyona ev sahiplii yapt. Siyaset, bürokrasi ve

i dünyasnn seçkin temsilcilerinin katld düün töreni, AK Partililerin geçit törenine ahit oldu.

AK PARTL VE SEçKN DAVETLLER BR ARADA

Budak ailesinin davetlileri salon giriinde karlad düün törenine, Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, AK Parti Diyarbakr milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, AK Parti l Bakan Muhammed erif Aydn, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçe belediye bakanlar, AK Parti l Bakan Yardmcs Suna Kepolu Ataman, bürokratlar, i adamlar ve çok sayda davetli katld.

Gelin ve damadn salona giriiyle balayan düün, nikah merasimiyle devam etti. Gelin ve damadn nikah ahitliini, milletvekilleri Eker, Bal, Nergis, MKYK Üyesi Parlak, AK Parti l Bakan Aydn, AK Parti l Bakan Yardmcs Ataman yapt. Burada konuan milletvekili Eker, genç çifte bereketli bir yuva kurmalar temennisinde bulunarak, onlar kutlad.

EVLLK CÜZDANI GELNE EMANET

Evlilik Cüzdann, genç çiftin ayn zamanda akrabas olduu örenilen AK Parti Kayseri Milletvekili Nergis geline takdim etti.

DAVETLLER GÖNÜLLERNCE ELEND

Nikah ahitliinin ardndan siyasiler salondan ayrlrken, davetliler daha sonra Eyvan Gurubunun seslendirdii türküler eliinde gecenin geç saatlerine kadar halay çekip elendi. Söz Haber Grubu olarak, Budak ve Aslan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git