Ak partilileri buluşturdu!

AK Parti Diyarbakır eski İl Başkanı Serdar Budak’ın oğlu Muhammed Mesut Budak, Fillandiya’da yaşayan Dilan Rana Aslan ile Diyarbakır’ın yeni yüzü Flora Garden Kır Düğün Salonunda, milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda AK Partilinin katıldığı düğün töreninde hayatını birleştirdi.

Ak partilileri buluşturdu!

Flora Garden Kır Düğün Salonu yine önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Siyaset, bürokrasi ve

iş dünyasının seçkin temsilcilerinin katıldığı düğün töreni, AK Partililerin geçit törenine şahit oldu.

AK PARTİLİ VE SEÇKİN DAVETLİLER BİR ARADA

Budak ailesinin davetlileri salon girişinde karşıladığı düğün törenine, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suna Kepoğlu Ataman, bürokratlar, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damadın salona girişiyle başlayan düğün, nikah merasimiyle devam etti. Gelin ve damadın nikah şahitliğini, milletvekilleri Eker, Bal, Nergis, MKYK Üyesi Parlak, AK Parti İl Başkanı Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ataman yaptı. Burada konuşan milletvekili Eker, genç çifte bereketli bir yuva kurmaları temennisinde bulunarak, onları kutladı.

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE EMANET

Evlilik Cüzdanını, genç çiftin aynı zamanda akrabası olduğu öğrenilen AK Parti Kayseri Milletvekili Nergis geline takdim etti.

DAVETLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Nikah şahitliğinin ardından siyasiler salondan ayrılırken, davetliler daha sonra Eyvan Gurubunun seslendirdiği türküler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar halay çekip eğlendi. Söz Haber Grubu olarak, Budak ve Aslan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler