AK Parti'nin gönül köprüsü Çınar'da

Başkan Aydın; "Halkımız bizim için hep öndedir’’

Haberler 04.10.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanlnn ilçelere yönelik gönül seferberlii devam ediyor.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn tarafndan balatlan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluma eklindeki ilçe ilçe 2023e programna çnar ilçesi ile devam edildi. Partililer, ilçe merkezi ve krsal yerleim yerlerinde halk ile buluarak sorunlar dinledi, taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesi için ilgili kurumlarla iletiime geçerek çalma balatt.

DEVLET MLLET çNDR

Devletin millet için var olduunu vurgulayan Bakan Aydn, Halkmz bizim için her eyin önündedir. Yani devlet millet içindir, millet de devlet içindir. Dün olduu gibi bugün de vatandamza kulak veren, onlar gerçekten can kulayla dinleyen ve sonuç odakl çalan bir partiyiz. Empati kurarak vatandalarmzn talep ve önerilerini dinliyor ve çözüm üretmeye çabalyoruz. Bundan en ufak bir üpheniz olmasn dedi.

KÖY GEZSNE KATILANLAR

Aydnn organizasyonuyla; 24. ve 26. dönem Diyarbakr Milletvekili Mehmet Galip Ensariolu, Diyarbakr Milletvekili Oya Eronat, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, ilçe belediye bakanlar ile 16 ilçenin ilçe bakanlar, kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar ve partililerin bulunduu büyük bir kalabalk grup Diyarbakrn çnar ilçesine çkarma yaparak merkez ve krsalda vatandalarla bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git