AK Parti'ye katılım

Diyarbakır’da Gelecek Partisi'nden 200 kişi AK Parti'ye katıldı.

Haberler 13.12.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda Gelecek Partisinden istifa eden 200 kii, AK Partiye katld. Üyelere düzenlenen törenle rozetleri takld.

Diyarbakrda 200 kii, Gelecek Partisinden istifa ederek AK Partiye katld.

AK Parti l Bakanlnda düzenlenen törende AK Parti Diyarbakr milletvekilleri ve MKYK üyeleri, yeni üyelere rozetlerini takt. AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, AK Partinin vizyon olarak, duru olarak Türkiyede çok büyük deiimler, çok büyük dönüümlerin, devrimlerin altna imza atm olan siyasi bir hareket olduunu söyledi.

AK PARTYE GEç

Aydn, Bugün burada AK Parti ailemizin, Diyarbakr tekilatmzn daha güçlenecei, daha güzelleecei bir programla bir aradayz. Partimize katlm konusunda bizlerle istiare eden deerli arkadalarmzn ki, birçou bizimle beraber partimizde gönüldalk etmi olduumuz kardelerimiz baka bir partiden tekrardan evlerine, yuvalarna dönmü oldular. Biz, bugün bu arkadalarmza, kardelerimizle yine ayn çat altnda kucaklayoruz. Bundan sonras içinde beraber, omuz omuza sahada hem Diyarbakrmzn güzellemesi için, kalknmas için, gelimesi için hem ülkemizin refah, huzuru ve mutluluu için kaldmz yerden mücadele etmeye devam edeceiz. Hepiniz aramza ho geldiniz, eref verdiniz dedi.

ALTAçDAN YALANLAMA

Öte yandan, Gelecek Partisi l Bakan Aydn Altaç, partilerinden toplu istifayla ilgili AK Partiden yaplan açklamann gerçei yanstmadn öne sürdü. Eylül aynda yönetim kurulu üyelii düürülen bir üyenin AK Partiye katldn iddia eden Altaç, Bu haberin hiçbir dayana yok.

Alg yaratmaya yönelik bir haberdir. çünkü partimizden 200 kii AK Partiye katlmamtr. spatlarlarsa il bakanln brakmaya hazrm. 9uncu ayda bir yönetim kurulu üyemizin üyeliini düürmüüz. Bu üyemiz istifa edip bugün gidip AK Partiye katlm dedi.

Ana Sayfaya Git