Görüş Bildir

AK Parti'ye katılım

Diyarbakır’da Gelecek Partisi'nden 200 kişi AK Parti'ye katıldı.

AK Parti'ye katılım

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da Gelecek Partisi'nden istifa eden 200 kişi, AK Parti'ye katıldı. Üyelere düzenlenen törenle rozetleri takıldı.

Diyarbakır’da 200 kişi, Gelecek Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende AK Parti Diyarbakır milletvekilleri ve MKYK üyeleri, yeni üyelere rozetlerini taktı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti’nin vizyon olarak, duruş olarak Türkiye’de çok büyük değişimler, çok büyük dönüşümlerin, devrimlerin altına imza atmış olan siyasi bir hareket olduğunu söyledi.

AK PARTİYE GEÇİŞ

Aydın, “Bugün burada AK Parti ailemizin, Diyarbakır teşkilatımızın daha güçleneceği, daha güzelleşeceği bir programla bir aradayız. Partimize katılım konusunda bizlerle istişare eden değerli arkadaşlarımızın ki, birçoğu bizimle beraber partimizde gönüldaşlık etmiş olduğumuz kardeşlerimiz başka bir partiden tekrardan evlerine, yuvalarına dönmüş oldular. Biz, bugün bu arkadaşlarımıza, kardeşlerimizle yine aynı çatı altında kucaklaşıyoruz. Bundan sonrası içinde beraber, omuz omuza sahada hem Diyarbakır’ımızın güzelleşmesi için, kalkınması için, gelişmesi için hem ülkemizin refahı, huzuru ve mutluluğu için kaldığımız yerden mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepiniz aramıza hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

ALTAÇ’DAN YALANLAMA

Öte yandan, Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, partilerinden toplu istifayla ilgili AK Parti’den yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. Eylül ayında yönetim kurulu üyeliği düşürülen bir üyenin AK Parti’ye katıldığını iddia eden Altaç, “Bu haberin hiçbir dayanağı yok.

Algı yaratmaya yönelik bir haberdir. Çünkü partimizden 200 kişi AK Partiye katılmamıştır. İspatlarlarsa il başkanlığını bırakmaya hazırım.  9’uncu ayda bir yönetim kurulu üyemizin üyeliğini düşürmüşüz. Bu üyemiz istifa edip bugün gidip AK Parti’ye katılmış” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi