Alacak çatışması

Kayapınar'daki elektrikçi dükkanında alacak-verecek kavgasında kan aktı. Bir kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Haberler 12.10.2020 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez Kayapnar ilçeminde, alacak verecek meselesi yüzünden çkan silahl çatmada kan akt. Olayda bir kii yaamn yitirirken, 7 kii de yaraland.

ALACAK TARTIMASI

Edinilen bilgiye göre, olay önceki gün akam saatlerinde Kayapnar ilçesi Peyas Mahallesi Selahattin Eyyubi Bulvar üzerindeki bir elektrikçi dükkannda meydana geldi. ki grup arasnda alacak verecek meselesinden dolay, ilk önce sözlü tartma çkt. Tartma ksa sürede her iki tarafn silahlar çekmesiyle çatmaya dönütü.

SLAHLAR çEKLNCE

Olay yeri bir anda sava alanna dönerken, olayda iyeri sahibi Abdulkadir Avc ar olmak üzere 8 kii yaraland. Yarallar çevredeki vatandalarn ihbar üzerine olay yerine çok sayda salk ekibi ile güvenlik güçleri sevk edildi. Salk ekiplerinin olay yerinde yapt ilk müdahalenin artndan yarallar hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

AVCI KURTARILAMADI

Ar yaral olan elektrik dükkannn iletmecisi Abdulkadir Avc acil serviste doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Yaral 7 kiinin ise çeitli hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

Buarada, güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili kaçan ahslarn yakalanmas için geni çapta operasyon balatld. Olayda kullanlan pompal silah, sopa ve bçaklar ikriminal incelemeleri yaplmak üzere l Emniyet Müdürlüüne götürüldü.

Ana Sayfaya Git