Aman ha dikkat!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklara madde, sigara ve teknoloji bağımlılığının insan sağlığına verdiği zararları aktartmak amacıyla Bilgi Evi’nde seminer düzenledi.

Haberler 14.12.2019 - 12:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl, Bilgi Evinde eitim alan örencilere, insan saln olumsuz yönde etkileyen farkl türde bamllklarla ilgili seminer düzenledi. çocuklarn bamllk konusunda fikir sahibi olmalarnn hedeflendii seminer, sigara ve teknoloji bamllnn zararlarnn aktarlmasyla start ald.

MADDE BAIMLILII

Madde, sigara ve teknoloji bamllnn önüne geçmek amacyla yaplan seminer, çocuklarn kavrayaca süre göz önünde bulundurularak gerçekleti. Seminer, Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlna bal Hevra Madde Bamllyla Mücadele Birimi personeli tarafndan verildi.

Alannda uzman personel, sigara ve teknoloji bamllnn zararlar hakknda örencilere gerekli bilgileri vererek çocuklarn merak edip yönelttikleri sorular da yantlad. Büyükehir Belediyesi, Bilgi Evinde eitim alan örencilere daha sonra madde bamllnn zararlar hakknda seminer düzenleyecek.

Ana Sayfaya Git