Görüş Bildir

Aman ha dikkat!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklara madde, sigara ve teknoloji bağımlılığının insan sağlığına verdiği zararları aktartmak amacıyla Bilgi Evi’nde seminer düzenledi.

Aman ha dikkat!

Tahir KARAKEÇİ

DİYARBAKIR-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Bilgi Evi’nde eğitim alan öğrencilere, insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen farklı türde bağımlılıklarla ilgili seminer düzenledi. Çocukların bağımlılık konusunda fikir sahibi olmalarının hedeflendiği seminer, sigara ve teknoloji bağımlılığının zararlarının aktarılmasıyla start aldı.

MADDE BAĞIMLILIĞI                        

Madde, sigara ve teknoloji bağımlılığının önüne geçmek amacıyla yapılan seminer, çocukların kavrayacağı süre göz önünde bulundurularak gerçekleşti. Seminer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Hevra Madde Bağımlılığıyla Mücadele Birimi personeli tarafından verildi.

Alanında uzman personel, sigara ve teknoloji bağımlılığının zararları hakkında öğrencilere gerekli bilgileri vererek çocukların merak edip yönelttikleri soruları da yanıtladı.  Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evi’nde eğitim alan öğrencilere daha sonra madde bağımlılığının zararları hakkında seminer düzenleyecek.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi